Cum iti protejezi aparatul urinar0 Comments

Publicat in:
Etichete: nutritie, pietre, prostata, ridichi, rinichi, tract urinar, Tratament

Aparatul urinar al corpului reprezinta o parte importanta a organismului, care trebuie sa fie tot timpul in buna stare de functionare. Expertii ne anunta ca radacinile ridichilor reprezinta un adevarat panaceu pentru rinichi, ca urmare a substantele antiinfectioase si diuretice pe care le contin.

Protectie aparat urinar

Protectie aparat urinar

Specialistii in domeniul nutritional va recomanda ca, in cazul in care aveti probleme, sa mancati dimineata si in timpul serii cate o salata obtinuta din cinci ridichi de marime medie.

Acestea vor trebui taiate cat mai marunt si apoi amestecate cu ulei de masline, otet de mere si sare. Acest tip de tratament se efectueaza cel putin 12 zile la rand, asa incat sa isi poata face efectul asupra corpului uman.

De ce sunt bune ridichile pentru tractul urinar?

Pentru cei cu persoanele cu probleme renale cronice, medicii recomanda administrarea zilnica a 100 ml de suc de ridichi proaspat. Potrivit expertilor, ridichiile contin substante cu un puternic efect antibiotic, care va ajuta la vindecarea rapida a infectiilor care afecteaza rinichii, vezica si caile urinare.

Aceste radacini favorizeaza eliminarea apei din corp prin urinare, dar au si o actiune antiinflamatoare asupra rinichilor. Trebuie spus ca aceasta dieta cu ridichi se adreseaza celor care au probleme din cauza ca retin apa in organism, care au nefrita sau cistita cronica.

In plus, tratamentul mai este foarte util si persoanelor care au nisip la rinichi, sau bolnavilor de prostata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum iti protejezi aparatul urinar

Lasă un răspuns