Cum se poate face trecerea de la un fumat nociv la unul mai putin nociv?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: arome, nociv, pipa, sanatate, substante, tigara electronica, tigarete electronice, tigari electronice, tigarile electronice, vapori

Atunci cand vreti sa scapati de problemele pe care le face fumatul, trebuie sa stiti ca trecerea de la tigara clasica la tigara electronica poate fi mai usoara sau mai dificila, de la un fumator la altul. Unii isi propun sa renunte definitiv la fumat sau pur si simplu sa inlocuiasca fumatul nociv cu tigarile electronice.

Iata cateva recomandari pentru ca trecerea de la fumatul clasic la tigarile electronice sa fie mai usoara.

Tigarile electronice

Tigarile electronice

Tigarile electronice – Trebuie sa aveti rabdare!

Daca trecerea brusca la fumatul electronic este dificila si aveti nevoie de o perioada de tranzitie, in care sa va obisnuiti cu tigarile electronice, puteti alterna cele 2 tipuri de fumat. Diminuati in mod treptat numarul zilnic al tigarilor obisnuite sau incercati sa fumati tigari clasice numai in anumite momente ale zilei, in pauzele de cafea exemplu.

Tigarile electronice – Provizii permanente de lichid si arome pentru tigarete

Imediat ce ati decis sa treceti la tigara electronica, nu uitati sa va aprovizionati cu o baterie suplimenara, cablu USB de incarcare, e-lichid dar si mai multe atomizoare sau cartomizoare. Nu veti fi tentati de tigarile clasice, atunci cand nu mai aveti e-lichid, spun specialistii.

Tigarile electronice – Ingrijiti in mod permanent tigaretele electronice!

Expertii spun ca este indicat sa curatati in mod regulat atomizoarele sau cartomizoarele, sa nu uitati sa incarcati bateria, si pentru o igiena corecta, curatati mansoanele cartuselor.

Tigarile electronice – tipuri de arome

In cazul in care v-ati obisnuit cu o anumita aroma sau un anumit tip de e-lichid ori tigara electronica, este posibil ca dupa o vreme sa intervina si plictiseala. Incercati mereu tipuri noi de arome, de la fructe si menta pana la cafea.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum se poate face trecerea de la un fumat nociv la unul mai putin nociv?

Un comentariu

  1. Ramona

    Trecerea la tigara electronica este foarte usoara, eu nu am avut nicio problema. Mi-am luat un kit ce4+ de aici http://www.tigaraelectronica-nr1.ro si nu am mai fumat pur si simplu…nu am fumat in paralel tigari cu tigara electronica…

Lasă un răspuns