Studiu: Cateva sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus0 Comments

Publicat in:
Etichete: dimineata, kilograme, metabolism, savanti, sfaturi, soare

Multi oameni isi propun sa faca miscare sau sa tina tot felul de diete pentru a putea sa slabeasca cat mai repede si fara efort deosebit. Totusi, savantii au supus unui test un grup de persoane, care au fost nevoiti sa poarte niste bratari, pentru a monitoriza efectul luminii asupra lor.

Sfaturi de slabit rapid

Sfaturi de slabit rapid

In plus, oamenii de stiinta de la Univeristatea Feinberg i-au pus pe cei care au luat parte la teste sa tina un jurnal al alimentelor pe care le mananca in fiecare zi.

Cercetatorii sunt de parere ca persoanele care isi doresc un corp sanatos, ar fi necesar sa se expuna mai des la lumina soarelui de dimineata.

Stai la soare dimineata si iti vei regla metabolismul

Expertii sustin ca expunerea la lumina ne ajuta sa pierdem in greutate prin intermediul ceasului intern al corpului uman. De exemplu, s-a observat ca aceasta seteaza ceasul intern si astfel, organismul se regleaza. Consecinta ar fi ca te poti bucura linistit de ore bune de somn, sustin expertii.

Potrivit opiniei cercetatorilor care au luat parte la acest studiu, somnul te ajuta sa pierzi in greutate, prin reglarea metabolismului, asa incat sa functioneze in mod optim.

Specialistii recomanda pentru aceasta, circa o jumatate de ora petrecuta in razele soarelui de dimineata, care poate fi foarte benefica pentru corpul uman.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Studiu: Cateva sfaturi pentru a scapa de kilogramele in plus

Lasă un răspuns