Prajitura care te ajuta sa slabesti0 Comments

Publicat in:
Etichete: cost, marea britanie, nutritie, prajituri, produs, salbit

Firma Klever Kalories din Marea Britanie a scos pe piata un produs despre care sustine ca ajuta in procesul de slabire.

Specialistii care au lucrat la acest produs alimentar sustin ca acesta poate majora temperatura corpului si accelera arderea caloriilor. Alimentul-minune este de fapt chiar o prajitura, au anuntat expertii companiei.

Prajitura de slabit

Prajitura de slabit

Potrivit nutritionistilor, acest aliment se bazeaza pe ingrediente care se gasesc si in batoanele energice si in ceaiul verde.

Conform BBC, care citeaza Medical Daily, prajitura respectiva contine intre 110 – 150 de calorii si este disponibila in mai multe arome, respectiv cocos, crema de vanilie, caise si miere sau tiramisu.

Cat costa acest produs pentru slabit?

De asemenea, trebuie sa stiti ca un astfel de produs poate fi achizitionat la pretul de doar 2,17 dolari. Cu toate ca s-a dovedit ca aceasta prajitura accelereaza metabolismul, nu se poate spune cu cat si ce influenta o are concret asupra corpului uman.

Compania britanica si-a propus a scoata la vanzare mai multe produse din aceasta categorie, care ofera suport pentru a slabi, asa ca pe piata au fost lansate ciocolata si chipsurile care detin aceleasi proprietati.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Prajitura care te ajuta sa slabesti

Lasă un răspuns