Dieta cu ulei de cocos0 Comments

Publicat in:
Etichete: cocos, cura de slabire, dieta, dieta cu cocos, dieta de slabit, diete, meniu, meniul zilnic, pareri, ulei de cocos

De obicei, atunci cand aud de ulei, oamenii au tendinta de a-l asocia cu ideea de grasime, deci cu kilograme in plus. Cu toate acestea, nu toate grasimile contribuie la cresterea in greutate si sunt daunatoare sanatatii. Dimpotriva, multe tipuri de ulei aduc beneficii sanatatii si chiar ne ajuta sa slabim. Este cazul uleiului de cocos, care ar trebui sa se regaseasca in bucatariile tuturor persoanelor ce se confrunta cu kilograme in plus.

Dieta cu ulei de cocos nu este o dieta restrictiva si nici nu iti impune sa mananci anumite alimente, in anumite cantitati si la anumite ore, ci presupune adaugarea uleiului de cocos in felurile de mancare preparate.

Sa descoperim mai multe despre beneficiile uleiului de cocos si sa aflam in ce consta dieta cu ulei de cocos.

Dieta cu ulei de cocos

Dieta cu ulei de cocos

Dieta cu ulei de cocos activeaza metabolismul

Obtinut din fructele proaspete ce cresc in tarile tropicale, uleiul de cocos nerafinat face parte din categoria uleiurilor vegetale care nu sunt stocate de organism. Astfel ca, spre deosebire de grasimile traditionale precum untul sau grasimile animale, acest ulei nu iti pericliteaza nici sanatatea, nici silueta.

Acest ulei este bogat in acizi grasi cu lant mediu, in special in acid lauric, care protejeaza inima, reducand nivelul colesterolului rau si crescand nivelul colesterolului bun. Uleiul de cocos este cunoscut ca fiind un bun stimulator al metabolismului, facilitand astfel arderea accelerata a grasimilor. Consumat regulat – iar dieta cu ulei de cocos este cea mai buna metoda de a-l integra in alimentatie si de a-l consuma regulat – acest ulei favorizeaza pierderea kilogramelor in plus.

Dincolo de pierderea kilogramelor, un metabolism mai bun inseamna si o vindecare mult mai rapida a organismului in caz de boala: celulele se reinnoiesc mai repede si astfel sanatatea in ansamblul ei se imbunatateste.

Uleiul de cocos inhiba apetitul

Atuul major al uleiului de cocos este capacitatea sa de a ajuta la instalarea rapida a senzatiei de satietate. Aceasta senzatie de satietate iti permite sa mananci mai putin si deci sa uiti de rontaielile nesanatoase dintre mese. In acest fel, vei consuma mai putine calorii prin alimentatie si vei pierde mai repede kilogramele in exces. Pe parcursul dietei cu ulei de cocos vei observa ca te vei satura usor iar poftele vor fi mai putin numeroase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu ulei de cocos

Lasă un răspuns