Cauze ale afectiunilor de inima0 Comments

Publicat in:
Etichete: boala, experti, inima, medici, motive, psoriazis

Afectiunile de tip cardiac reprezinta cele mai frecvente boli care ii afecteaza pe oameni. Printre principalele cauze se numara:

  • stresul,
  • fumatul sau
  • alimentatia necorespunzatoare.
Cauze afectiuni de inima

Cauze afectiuni de inima

Totusi, medicii sustin ca pe langa aceaste cauze se afla si alte cauze, mai putin cunoscute, pe care nu le luam in seama. Medicii specialisti enumera mai jos cateva cauze mai putin stiute ale bolilor de inima.

Infectiile

Medicii spun ca infectiile mici si repetate, racelile sau abccesele dentare pot afecta la un moment dat inima si pot insemna un factor declansator al unei boli cardiace.

Hidratarea insuficienta si afectiunile renale

De asemena, suferintele renale si hidratarea insuficienta reprezinta un alt factor care poate declansa sau agrava o boala cardiaca.

Se stie ca viata in marile orase ale lumii are un ritm trepidant, iar stresul si lipsa activitatii fizice, dar si mediul poluat sunt factori de stres suplimentar, care afecteaza grav activitatea cardiovasculara.

Potrivit expertilor, bolile de inima sunt favorizate de viata in oras.

Psoriazisul

Daca nu stati prea bine cu calciul din corp, acest aspect poate determina agravarea unor afectiuni ale inimii. Conform medicilor, calciul este unul dintre mineralele care joaca un rol important in transmiterea impulsului nervos la nivelul muschiului cardiac, iar deficitul poate aduce grave prejudicii bunei functionari a muschiului cardiac.

Afectiunea denumita psoriazis are aceleasi efect negativ asupra muschiului cardiac pe care il are diabetul asupra vaselor sanguine. Medicii spun ca pacientii cu psoriazis, o boala autoimuna, au mai multe sanse de a face atac de cord.

Mai trebuie sa stiti ca psihologii anunta ca daca aveti parte de o relatie tensionata si nesatisfacatoare cu partenerul, atunci acesta ar putea sa insemne un factor de stres major, care poate cauza afectiuni de tip cardiac.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cauze ale afectiunilor de inima

Lasă un răspuns