Remedii din natura contra capuselor0 Comments

Publicat in:
Etichete: arbore de ceai, capuse, insecte, muscaturi, neem oil, remedii, tre tea oil

Odata cu sosirea verii si a temperaturilor ridicate, a perioadei vacantelor si a picnicurilor, tot mai multi oameni au probleme ca urmare a unor muscaturi sau intepaturi de capuse. Trebuie sa stiti ca exista si cateva remedii din natura care sunt foarte indicate pentru combaterea unor astfel de intepaturi dureroase.

Capuse

Capuse

Usturoi

Unul dintre remedii il reprezinta folosirea unor capsule de usturoi sau chiar a unui catel din aceasta planta, care are un rol de descurajare a capuselor, prin mirosul neplacut al acestuia.

Cu toate ca are un miros nu tocmai placut, usturoiul se poate aplica pe rana si isi face bine treaba.

Neem oil

Un alt remediu, neem oil reprezinta un ulei vegetal extras dintr-un copac care se gaseste mai ales in India. Potrivit terapeutilor din aceasta tara indepartata, modalitatea de a respinge capusele este de a aplica cateva picaturi de ulei direct pe piele. Trebuie spus ca acest ulei vegetal are un miros asemanator cu usturoiul.

Tea tree oil

De asemenea, un alt ulei, tea tree oil, care este extras din arborele de ceai poate respinge capusele.

Va trebui sa il pulverizati pe corp, mai ales in zonele expuse. Expertii sustin ca aceasta solutie este preparata din apa si ulei de tea-tree.

Puteti gasi ulei de arbore de ceai la magazinele de tip plafar. Mai pot fi utilizate si alte uleiuri esentiale care pot fi folosite prin pulverizarea zonelor expuse muscaturilor acestor insecte: lemongrass, peppermint, scortisoara sau rozmarin.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Remedii din natura contra capuselor

Lasă un răspuns