Lemnul-dulce, planta care te intinereste0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai, lemnul-dulce, piele, planta, tinctura, Tratament

Despre lemnul-dulce

Lemnul-dulce este o planta care are un efect uimitor asupra nivelului hormonal al femeilor care au trecut de 40 de ani. Radacina de lemn-dulce are un efect extraordinar pentru ca detine multi hormoni estrogeni,care favorizeaza dezvoltarea caracterelor specifice sexului frumos.

Lemnul-dulce

Lemnul-dulce

Lemnului-dulce ii place mult soarele si lumina. Este o planta care creste in albiile secate ale raurilor. Aceasta planta are frunzele fine si o radacina foarte puternica. Potrivit expertilor, de la lemnul-dulce se utilizeaza radacina, care are multe substante zaharoase.

Cum se administreaza?

Aceasta radacina se foloseste maruntita, sub forma de pulbere, daca vreti sa aveti parte de un tratament pentru piele, asa incat aceasta sa devina mai frumoasa si elastica.

In acest caz, trebuie sa luati cate o jumatate de lingurita de trei-patru ori pe zi. Trebuie spus ca o cura nu va dura mai mult de 21 de zile si trebuie urmata obligatoriu de zece zile de pauza.

Trebuie sa stiti faptul ca pe piata exista si suplimente pe baza de lemn-dulce pentru tratamentul diferitelor afectiuni.

Piele si ulcer gastric

Specialistii fitoterapeuti spun ca acesta este un tratament care catifeleaza pielea, o intinereste si stimuleaza procesele de regenerare ale epidermei.

Planta este benefica si pentru persoanele care au ulcer gastric. In aceasta situatie se administreaza sub forma de pulbere, pe stomacul gol jumatate de lingurita de patru ori pe zi, timp de o saptamana. In cazul in care suferiti de tuse sau bronsita, trebuie spus ca expertii recomanda sa faceti o gargara cu infuzie combinata de lemn-dulce si sa beti doua cani din acest preparat pe zi.

Combate reumatismul

Lemnul-dulce este buna si pentru combaterea reumatismulului, mai ales ca anumite studii arata faptul ca aceasta afectiune poate fi ameliorata cu ajutorul administrarii tincturii de lemn-dulce.

Daca suferiti de asa ceva, trebuie sa luati trei-patru lingurite pe zi, in cure de circa 3 saptamani, cu zece zile pauza.

In urma studiilor s-a observat ca tinctura de lemn-dulce stimuleaza productia de hidrocortizon de catre corp, substanta care are efect diminuarea inflamatiei tesuturilor.

Acest tip de tratament trebuie urmat pentru zece zile si are efect asupra cailor respiratorii, pe care le elibereaza de secretii.

Mai trebuie spus ca pulberea de lemn-dulce se obtine din radacinile uscate si se poate administra in cantitatea de o jumatate de lingurita de trei ori pe zi pe stomacul gol. Expertii fitoterapeuti sustin ca este recomandata acolo unde aportul de alcool este contraindicat: ulcerul gastric, gastrita hiperacida, bolile hepatice grave.

Trateaza infertilitatea

Pentru cei care au probleme de infertilitate, specialistii spun ca din aceasta planta se poate prepara o infuzie care se obtine din punerea la macerat a patru lingurite cu lemn-dulce intr-o cana cu apa de seara pana dimineata.

Amestecul acesta se pune deoparte, iar planta ramasa se opareste cu inca o cana cu apa clocotita si se lasa sa se raceasca.

Cele doua extracte se combina si se poate obtine un preparat ce poate fi folosit atat intern, cat si extern, pentru combaterea frigiditatii si a infertilitatii feminine.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Lemnul-dulce, planta care te intinereste

Lasă un răspuns