Beneficiile castravetilor in dieta0 Comments

Publicat in:
Etichete: castraveti, diete, greutate, legume, nutritie, organism, vitamina b

Castravetii in dieta

Printre numeroasele legume care au calitati terapeutice si care se pot folosi cu succes si in cadrul unor cure de slabire se afla si castravetii. Expertii in nutritie sustin ca acestia sunt cunoscuti in intreaga lume ca fiind printre cele mai sanatoase legume.

Din cauza ca acestia sunt stropiti cu pesticide, este foarte important sa stii originea castravetilor pe care ii folosesti.

Beneficiile castravetilor

Beneficiile castravetilor

Castravetele ajuta la pierderea in greutate, din cauza ca este foarte bogat in apa si fibre. In acest fel, poate ajuta organismul la eliminarea toxinelor si la o mai buna digestie. Expertii mai spun ca acestia contin potasiu, magneziu si fier, care actioneaza pentru reglarea tensiunii arteriale, dar si pentru ameliorarea durerilor de artrita.

Printre beneficiile castravetilor se numara cantitatea mare de vitamina B pe care o contine. De pilda, trebuie spus ca un castravete este suficient pentru a-ti lua necesarul zilnic din aceasta vitamina.

Eliminarea toxinelor din corp

In plus, castravetii au multa apa, respectiv pana la 95% din continutul lor. Expertii sunt de parere ca acestia ajuta si la eliminarea toxinelor din corp.

Cresterea parului

Potrivit unor studii, castravetii au cele mai multe vitamine de care organismul are nevoie intr-o zi. De asemenea, cantitatile de siliciu si sulful din castraveti ajuta la stimularea cresterii parului.

Previn cancerul

Aceasta leguma poate diminua riscul de cancer la san, cancer ovarian, si cancerul de col uterin.

In plus, expertii spun ca acesta este bun pentru dantura, din cauza ca diminueaza respiratia urat mirositoare. De exemplu, o felie de castravete poate ucide bacteriile din gura, ce sunt vinovate de respiratia urat mirosiotare.

Bun pentru mahmureala

Daca aveti probleme dupa o noapte mai lunga de petrecere, trebuie spus ca pentru a evita mahmureala de dimineata sau durerile de cap, ar fi bine sa mancati o felie de castravete inainte de a merge la culcare.

In continutul lor, castravetii au suficient zahar si vitamina B pentru a reface substantele nutritive esentiale.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Beneficiile castravetilor in dieta

Lasă un răspuns