Atletii ard calorii chiar si cand se odihnesc0 Comments

Publicat in:
Etichete: atleti, calorii, corp, greutate, odihna, sportivi

Se spune ca sportivii sunt niste oameni foarte sanatosi, ca urmare a antrenamentelor intense pe care le fac si a faptului ca organismul lor reactioneaza mult mai bine la boli decat cel al unor oameni obisnuiti.

Slabirea la sportivi

Slabirea la sportivi

In plus, acestia resusesc sa isi mentina corpul in limite normale de greutate, aproape tot timpul deoarece fac miscare zilnic.

O echipa de medici de la Universitatea Yale a facut public rezultatul neasteptat al unui studiu ce a avut ca subiect metodele prin care poate fi combatuta obezitatea.

Potrivit acestora, atletii consuma mai multe calorii chiar si atunci cand se relaxeaza.

„Un sportiv inregistreaza cu pana la 54% mai multe arderi decat o persoana sedentara, chiar si atunci cand sta asezat la o canapea si se uita la televizor.

Studiile noastre arata faptul ca simplele exercitii fizice pot accelera metabolismul si pot duce la pierderea rapida a grasimilor. Mai mult, eficienta miscarii fizice in combaterea obezitatii si a diabetului este cu mult mai mare decat am crezut pana in prezent”, a declarat Gerald Schulman, liderul echipei de cercetatori, relateaza The Telegraph.

Cercetarea mentionata a fost realizat pe un esantion considerat reprezentativ, format dintr-un numar egal de atleti si persoane mai putin active, care nu agreeaza exercitiile fizice, toti cu varste si semnalmente apropiate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Atletii ard calorii chiar si cand se odihnesc

Lasă un răspuns