Ce spun ochii umflati despre rinichii tai0 Comments

Publicat in:
Etichete: boli de rinichi, cauze, ochi umflati, pungi sub ochi, sindromul nefrotic

Expertii spun ca de vina pentru ochii umflati, mai precis pentru pungile de sub ei, nu sunt tot timpul anumiti factori iritanti.

Cateodata, pungile de sub ochi ar putea fi un simptom al unei afectiuni serioase, cum ar fi bolile de rinichi.

De obicei, ochii umflati, iritati, durerosi, cu pleoapele umflate si, uneori, roseata pe albul ohilor, nu inseamna decat o problema de ordin de ordin cosmetic.

Ochi umflati - Cauze

Ochi umflati - Cauze

Deseori, in spatele acestora manifestari sta lipsa de somn, o reactie alergica sau anumiti factori iritanti din mediul inconjurator.

In cazul in care te trezesti dimineata cu asa ceva, nu ar trebui sa-ti faci griji. Insa trebuie sa stii ca ar putea indica si ceva mai serios.

Cel mai adesea, pungile de sub ochi indica:

  • retentia de fluide,
  • depozitele de grasime,
  • alergiile sau o
  • nopte sau mai multe nedormite.

Pot fi rezultatul unui consum exagerat de sare, al administrarii unor medicamente, al statului in picioare sau plimbatului intr-o zi fierbinte, dar si a unei boli de rinichi sau problemelor de inima, dupa cum explica Dr. Michael Breus.

In cazul persoanelor ce sufera de o afectiune a rinichilor numita Sindromul nefrotic, sangele are o deficienta de proteine, care se reflecta la nivelul ochilor.

Acest simptom apare dimineata, dupa trezire. Spre seara, umflaturile se pot muta la nivelul corpului si chiar picioarelor. Persoanele care sufera de asa ceva urineaza mai rar, se simt slabite si isi pierd apetitul.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce spun ochii umflati despre rinichii tai

Lasă un răspuns