Cum poti sa consumi alcool, fara sa te imbeti niciodata?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: Alcool, bere, betie, companie, cum bei fara sa te imbeti, drojdie, imbatat, SUA

O companie din SUA care produce bere a dezvaluit o metoda simpla care permite oamenilor sa bea toata noaptea fara sa se imbete. Trucul folosit duce la descompunerea moleculelor de alcool din organism, impiedicandu-le sa ajunga la creier.

Jim Koch, co-fondatorul companiei Boston Beer, sustine ca a gasit metoda ideala pentru a scapa de betie.

Cum bei fara sa te imbeti

Cum bei fara sa te imbeti

Aceasta metoda consta in inghitirea unei lingurite de drojdie uscata inainte de a bea alcool.

Inghitirea drojdiei inainte de a consuma bauturi alcoolice duce la procesarea alcoolului in organism, in acelasi mod in care o face ficatul.

Drojdia este cheia de a ramane treaz in timp ce bei, afirma producatorul de bere american. Intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, el sustine ca a folosit aceasta metoda, care l-a ajutat sa nu se imbete.

Pentru a face drojdia mai gustoasa si mai usor de inghitit, ea poate fi amestecata intr-un pahar de iaurt.

Aceasta metoda este la indemana tuturor oamenilor, datorita faptului ca drojdia poate fi cumparata din orice magazin alimentar.

Specialistii sustin ca drojdia uscata activa contine o enzima numita alcohol dehydrogenases care descompune alcoolul.

Aceasta transforma moleculele de alcool in carbon, hidrogen si oxigen, exact acelasi lucru care se intampla atunci cand ficatul descompune alcoolul.

Datorita inghitirii drojdiei inainte de a bea alcool, acesta este descompus, nu mai ajunge la creier si nu mai provoca starea de ebrietate.

Totusi, Jim Koch avertizeaza ca aceasta metoda nu elimina complet efectele alcoolului, ci doar le reduce.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa consumi alcool, fara sa te imbeti niciodata?

Un comentariu

  1. Tiberiu

    Si acum, daca asta ne invata americanii, sa-i dam bataie. Sa bem pana cand ficatul va fi imbuibat in tarie, vin, bere si oricum facem ciroza, chiar daca nu ne imbatam. Va multumim domnilor americani. Invatati tineretul ceva extrem de util. Altadata, daca tinerii beau cateva pahare si se imbatau, ori renuntau pe moment ori definitiv, ori mai era o scapare in vreun fel. Acum, dupa spusele prietenilor americani, daca beau drojdie si nu se mai imbata pot sa toarne sticle de tarie pe gat pana intra in coma alcoolica si ei si ficatul. Si asa vom scapa de tineri cat mai curand posibil, pentru ca tara va fi eminamente de varsta a III-a. Ce idiotenie ! 

Lasă un răspuns