Coaja de mandarina – tratament pentru cancer0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancer, coaja, cura, leac, mandarina, marea britanie, studiu, Tratament

Expertii au descoperit ca o substanta existenta in coaja de mandarina este eficace in tratarea cancerului ovarian, pulmonar, mamar si de prostata.

Coaja de mandarina pentru cancer

Coaja de mandarina pentru cancer

Descoperirea a fost realizata de cercetatorii din Marea Britanie si a fost prezentata in cadrul conferintei anuale a Asociatiei farmaceutice britanice, transmite Reuters.

Substanta Salvestrol Q40 existenta in coaja de mandarina poate distruge celule canceroase care contin enzima P450 CYP1B1, conform studiului cercetatorilor de la Scoala de farmacie din Leicester.

Expertul in chimie medicala Dr. Hoon L. Tan a declarat ca : „Este foarte important faptul ca am descoperit un compus alimentar care poate distruge o tinta canceroasa precisa”.

„Salvestrolii pot oferi un nou mecanism de actiune impotriva cancerului prin intermediul dietei alimentare”, a precizat profesorul Hoon.

Savantul a mai spus ca absenta salvestrolilor din dieta moderna este o consecinta a faptului ca majoritatea oamenilor nu mai consuma coaja unor fructe, un factor major in cresterea incidentei unor tipuri de cancer in randul populatiei.

Efectele substantei Salvestrol Q40 au fost analizate doar intr-o prima faza de testare.

Potrivit estimarilor cercetatorilor britanici implicati in proiect vor fi necesari cel putin cinci ani pana la fabricarea unui medicament bazat pe aceasta substanta care sa combata cancerul.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Coaja de mandarina – tratament pentru cancer

Lasă un răspuns