Slabeste sanatos in 7 pasi0 Comments

Publicat in:
Etichete: herbalife, pasi, shake, slabire

Ia atitudine astazi si modeleaza-ti corpul asa cum ai visat, pas cu pas.

Pasul 1: Slabeste in parametrii optimi pentru organismul tau

Nutritia este un pas fundamental in conceperea unui program de slabire sanatos. Nu uita ca aportul zilnic de hrana trebuie sa totalizeze 1.500 de kcal, care include proteine, glucide, lipide, fibre, vitamine si minerale. Consumul de lichide (2 litri pe zi) si exercitiul fizic (aproximativ 30 de minute in regim cotidian) sunt necesare pentru un corp tonifiat si corect hidratat.

Slabire Herbalife

Slabire Herbalife

Pentru ca ritmul alert de viata ne orienteaza catre un regim alimentar haotic, care mizeaza pe mese neregulate si pe alimentele de tip fast-food, aportul recomandat de calorii este adesea depasit. Aici intervine programul personalizat de nutritie Herbalife.

Pasul 2: Inlocuieste doua mese cu shake proteic Formula 1

Shake-ul Formula 1 Herbalife este o masa echilibrata intr-un pahar. Aceasta iti asigura un aport ridicat de vitamine si minerale, aproximativ 30-50% din Doza Zilnica Recomandata. Combinatia echilibrata de proteine din soia si carbohidrati pe baza de plante iti garanteaza senzatia de satietate si mentine nivelul de energie. Doua astfel de shake-uri au, in total mai putin de 500 kcal. Il poti prepara cu lapte, iaurt, fructe, nuci pentru o experienta nutritiva delicioasa.

NU UITA!
In fiecare zi, trebuie sa consumi 3 portii de vitamine, minerale si fibre, 2 milk-shake-uri bogate in proteine si o masa normala, echilibrata si variata, de cel mult 1.000 kcal.

Pasul 3: Mananca mai putin, hraneste-te mai mult

Slabeste sanatos timp de o luna, consumand zilnic doua mese, care includ proteinele, glucidele, lipidele, vitaminele si mineralele de care ai nevoie, cu mai putin de 250 kcal/masa. Opteaza pentru shake-urile Herbalife! Multivitaminele au efect antioxidant, iar activatorul celular ajuta la absorbtia nutrientilor. Fiecare shake contine vitamina A si C, proteine, fibre, calciu si fier si sunt disponibile intr-o varietate de arome delicioase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste sanatos in 7 pasi

Lasă un răspuns