Pink a slabit 25 kg. Afla secretul ei!0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum a slabit pink, dieta, dupa nastere, pink, slabire

Cu doar 2 ani in urma Pink a adus pe lume o fetita, Willow Sage. Artista afirma ca, pe perioada sarcinii, a mancat multe prajituri cu branza si nu s-a abtinut nici de la alte tipuri de dulciuri. In acest fel, sarcina i-a adus 25 de kilograme in plus. Cu toate acestea, recent, a aparut pe coperta revistei Shape, etaland un abdomen foarte bine lucrat.

Dieta cantaretei Pink

Dieta cantaretei Pink

Cantareata a impartasit secretul ei: o dieta aproape vegetariana si un program de pregatire fizica extrem de strict – o ora de yoga si cate o ora de de exercitii cardio in fiecare zi.

Pink a fost inspirata de antrenorii ei de fitness, Jillian Michaels si Jeanette Jenkins, sa nu renunte la lupta impotriva kilogramelor: ” Modul in care aratau trupurile lor bine lucrate, m-a motivat sa continui”, a declarat artista. Despre cei doi antrenori, Pink mai afirma ca sunt cei mai seriosi dintre toti cu care a mai lucrat.

Vedeta a nascut in luna iunie 2011, iar noua membra a familiei a adus multa bucurie celor doi soti, Alecia Beth Moore (Pink) si Carey Hart: „Sunt indragostita de ea, innebunita de-a dreptul! Copilul nostru e o mare bucurie pentru mine si Carey. Ea ne-a transformat intr-o familie mai vesela, suntem mai interesanti in noua formula de trei.”

Ce parere ai despre noua silueta afisata de Pink si despre ambitia vedetei? Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Pink a slabit 25 kg. Afla secretul ei!

Lasă un răspuns