Dieta de primavara – Slabire rapida si sanatoasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de detoxifiere, cura de slabire, dieta, dieta de primavara, primavara

Cuprins articol:

Primavara este momentul in care toata lumea se apuca de slabit – Dupa anotimpul rece cand, inevitabil, devenim uneori usor deprimati si incercam sa ne gasim alinarea in „comfort food”, inceputul sezonului cald este ideal pentru noi rezolutii, cu atat mai mult cu cat acum este momentul in care pietele incep sa abunde in legume si verdeturi proaspete.

Dieta de primavara

Dieta de primavara

Faptul ca primavara organismul nostru trece oricum prin diferite schimbari datorate modificarilor ce au loc (schimbarea orei, temperaturile mai mari), ii determina pe multi sa se gandeasca si la o schimbare a modului de viata. In plus, binecunoscuta astenie de primavara este inca un motiv intemeiat pentru care ar trebui sa avem grija de dieta noastra, pentru ca numai asa ne vom putea recapata energia si entuziasmul.

Dupa cum spuneam, acum este momentul in care pietele incep sa prinda culoare – legumele, fructele si verdeturile proaspete si parfumate incep sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai mult, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Primavara este fara doar si poate mai usor sa scapi de kilogramele in plus, tocmai pentru ca ai la indemana o multime de variante.

Dieta de primavara

In primul rand, salate! Pe langa o dieta care sa ne ajute sa slabim, inceputul sezonului cald este ideal pentru curele de detoxifiere, cure de care orice organism are nevoie din cand in cand, fie ca vorbim de o persoana cu o greutate normala, fie ca vorbim de cineva care sufera de exces ponderal.

Acum este timpul sa apelam la cat mai multe salate proaspete! Sa-ti dau un exemplu… Stiai ca daca reusesti sa introduci in dieta ta zilnica obisnuita intre 300 si 500 de grame de salata verde, poti sa slabesti fara niciun efort? Desigur, acest lucru se aplica in cazul unei diete cat de cat echilibrate, insa beneficiile salatei nu trebuiesc trecute cu vederea.

Tocmai de aceea salata verde este recomandata in majoritatea dietelor ca fiind un aliment-minune. In plus, nu numai ca te va ajuta sa slabesti, dar salata are o serie de proprietati care te ajuta sa-ti recapeti energia, iti detoxifica ficatul si stimuleaza metabolismul. O multime de avantaje, asadar!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de primavara – Slabire rapida si sanatoasa

Lasă un răspuns