Cura de slabit Liana Stanciu0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat dureaza, cat slabesc, cura de slabire, cura de slabit Liana Stanciu, dieta de slabit, dieta Liana Stanciu, Liana Stanciu, pareri

Cura de slabit Liana Stanciu va permite sa slabiti 4 kg, fiind o dieta de slabire in care consumul de alimente se alterneaza de la o zi la alta. Acest lucru inseamna ca nu veti intra in rutina unei diete obisnuite in care nu aveti voie sa mancati decat acelasi aliment.

Cura de slabit Liana Stanciu

Cura de slabit Liana Stanciu

Cura de slabit Liana Stanciu dureaza 12 zile, insa puteti sa o urmati si o perioada mai indelungata, in functie de starea dvs. sa sanatate, de cum va simtiti si de rezultatele pe care doriti sa le aveti.

Iata in ce consta cura de slabit Liana Stanciu:

Micul dejun

Micul dejun pe parcursul celor 12 zile este alcatuit dintr-o cafea indulcita cu un cub de zahar. O data la trei zile puteti manca o felie de paine prajita.

Masa de pranz

Masa de pranz se va alterna. In prima zi a curei de slabit Liana Stanciu trebuie sa consumati doua oua fierte si orice cantitate de spanac cu suc de rosii, iar in ziua urmatoare: 200 g carne fiarta cu orice cantitate de iaurt.

Alternanta se repeta de la o zi la alta, pana in ultima zi a curei de slabire.

Cina

Cina este conditionata de ceea ce ati mancat la pranz.

Daca ati mancat la pranz oua, seara alegeti 200 g carne fiarta si orice cantitate de salata cu putin ulei si multa zeama de lamaie.

Daca ati consumat carne la pranz, seara mancati oua cu spanac.

In weekend puteti sa va faceti de cap. Asa ca, in salata de legume puteti adauga telina si morcov ras. Ca supliment, beti 150-200 ml de suc natural din fructe.

Pareri despre cura de slabit Liana Stanciu

Daca ai urmat si tu cura de slabit Liana Stanciu, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabit Liana Stanciu

Lasă un răspuns