Dieta cu supa de ceapaUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, despre, dieta de slabit, dietam diete, pareri, supa de ceapa

Cat slabesc?

Dieta cu supa de ceapa va poate ajuta sa pierdeti pana la 5 kg intr-o singura saptamana, fara sa renuntati pentru totdeauna la mancarea preferata. Este cel mai bun regim pentru ca puteti manca supa de ceapa cand vreti si in cantitatea pe care o doriti. La orice ora din zi si din noapte va puteti potoli foamea cu acest meniu.

Dieta cu supa de ceapa

Dieta cu supa de ceapa

Mod de preparare

Puneti opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa.

Adaugati o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Vegeta.

Totul se fierbe o jumatate de ora la foc mic si gata supa. Daca aveti serviciu, umpleti un termos cu delicioasa supa, iar restul o puteti pune la frigider.

Dieta cu supa de ceapa pe zile

Luni

Beti supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Puteti bea cat de mult doriti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Marti

Pe tot parcursul zilei veti continua sa beti supa de ceapa. La pranz mancati o salata si o para mai mare. Nu uitati ca puteti bea ceai.

Miercuri

Trebuie sa faceti un efort si sa nu mancati nimic toata ziua. Nici macar supa de ceapa. Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Cautati sa faceti multa miscare.

Joi

Beti supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o beti in sorbituri mici. La pranz, puteti manca putina branza fara grasimi.

Vineri

Alternati supa de ceapa cu ceai.

Daca urmati litera cu litera acest regim, veti putea pierde 5 kg. In saptamanile urmatoare, reveniti la regimul dvs. obisnuit, dar fara exces de fainoase, grasimi si dulciuri.

Pareri despre dieta cu supa de ceapa

Daca ai urmat si tu dieta cu supa de ceapa, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu supa de ceapa

Un comentariu

  1. Georgiana

    Legumele din supa se consuma sau nu? Mie nu mi-e clar desi daca se spune ca se soarbe supa, ar trebui sa nu se manance legumele.

Lasă un răspuns