Cat de buna este apa pentru dieta ta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, apa in dieta, dieta, hidratare, hidratarea, legume, medic, sanatos, supe

Consumul de apa are beneficii asupra sanatatii, insa nu ajuta la pierderea kilogramelor in plus, potrivit unui nutritionist.

Apa in dieta

Apa in dieta

Medicul spune ca multe persoane care tin dieta consuma multa apa in ideea ca le ajuta sa slabeasca.

Dr. Beth Kitchin, de la Universitatea din Alabama, sustine ca apa nu este o cheie magica atunci cand vine vorba de slabit.

„Sunt foarte putine dovezi ca apa accelereaza pierderea in greutate – este vorba despre acele mituri care se tot perpetueaza. Nu spun ca apa nu este buna. Insa numai un singur studiu a aratat ca persoanele care beau mai multa apa au ars putin mai multe calorii zilnic”, spune expertul.

In plus, medicul sustine ca si consumul a opt pahare de apa pe zi este un mit. „Da, oamenii au nevoie de lichide, insa nu doar de apa.

Nu sunt dovezi care sa arate ca apa topeste grasimea, asa ca este ok daca nu va place apa”, afirma specialistul. Ea sustine ca si alte lichide hidrateaza, printre acestea numarandu-se cafeaua si ceaiul verde.

Dr. Beth Kitchin crede ca singura solutie pentru ca o persoana sa slabeasca este sa consume mai putine calorii, alimentele indicate in acest sens fiind fructele, legumele si supele.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de buna este apa pentru dieta ta?

Lasă un răspuns