Ceaiuri care te ajuta la slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai, ceai de slabit, ceai pentru slabit

O simpla ceasca de ceai consumata regulat poate preveni un accident vascular cerebral, artrita, cariile dentare si chiar sa tina la distanta cancerul.

Lichidul miraculos contine un nivel ridicat de compusi care lupta impotriva grasimilor, mentioneaza publicatia Times of India.

Orientalii ne recomanda cinci ceaiuri care ajuta considerabil in lupta cu kilogramele in plus, slabind sanatos si frumos in acelasi timp.

Ceai pentru slabit

Ceai pentru slabit

Ceaiul de anason stelat ajuta la digestie

Anasonul stelat (Illicium verum) este un arbore peren de dimensiuni mici pana la medii, putand atinge opt metri si este originar din China. Anasonul stelat este dulce si aromat, dar mai puternic decat anasonul.

Acesta ar putea fi folosit in tratamentul afectiunilor digestive, cum ar fi stomac deranjat, diaree, greata etc. Se inmoaie o pastaie intreaga de anason stelat intr-o cana de apa fierbinte si se lasa asa timp de 10 minute. Se strecoara si se indulceste daca este cazul.

Ceaiul de menta este cel care controleaza senzatia de foame

Ceaiul de menta cu lamaie este indicat in curele de slabire, deoarece combate senzatia de foame si poti beneficia si de o digestie mai usoara. Ceaiul de menta poate fi baut si cald, si rece.

Pentru prepararea ceaiului de menta e nevoie de cateva frunze de menta, proaspete sau uscate. Se pun frunzele in apa clocotita si se lasa asa timp de 5 minute. Se adauga miere de albine in cazul in care nu se poate bea asa.

Ceaiul verde slabeste

Expertii sunt de parere ca extractul din acest ceai este unul dintre cei mai buni antioxidanti si este extrem de puternic in actiunea sa antioxidanta. Pierderea kilogramelor in plus gratie consumului de ceai verde se datoreaza efectului EGCG care accelereaza arderile.

Ceaiul verde nu se prepara ca oricare alt ceai. Apa cea mai calitativa pentru prepararea ceaiului este apa fiarta in jur de 70 de grade Celsius. Se ia ibricul de pe foc atunci cand apar primele bule la fundul vasului, se introduc frunzele de ceai si se lasa la infuzie 2-3 minute.

Ceaiul de trandafir elimina toxinele

Unul dintre cele mai vechi ceaiuri aromatizante, ceaiul de trandafir, are un efect terapeutic major asupra organismului. In afara de faptul ca acest ceai elimina toxinele din organism, ajuta si la infrumusetarea pielii. Contine vitaminele A, B3, C, D si E si este cunoscut ca agent impotriva infectiilor. De asemenea, previne constipatia si ajuta in lupta cu kilogramele in plus.

Ceaiul oolong lupta impotriva obezitatii

Ceaiul Oolong este un ceai semifermentat, mai putin bogat in teina decat ceaiurile verzi, aflat undeva intre ceaiul verde nefermentat si ceaiul negru complet oxidat.

Acesta contine printre cele mai ridicate concentratii de antioxidanti si minerale care s-au dovedit benefice pentru organism. O cana de ceai Oolong dupa masa ajuta la o metabolizare mai rapida si la pierderea kilogramelor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiuri care te ajuta la slabit

Lasă un răspuns