Top 3 diete de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: cele mai bune diete, diete de slabit, diete eficiente, diete rapide, top diete de slabit

Specialiştii de la US Health News au analizat zeci de regimuri, în încercarea de a descoperi care sunt cele mai bune.

Top 3 diete de slabit

Top 3 diete de slabit

Weight Watcher

Weight Watcher este o dietă foarte populară în Statele Unite, care conferă fiecărui aliment un punctaj. Pentru a slăbi, trebuie să te limitezi la consumul unui anumit punctaj pe zi.

Iată cum arată o variantă tipică de meniu:

Mic dejun: o ceaşcă de fulgi de ovăz (3 puncte); 100 g brânză de vaci degresată (3 puncte); o linguriţă gem (1 punct); un măr (0 puncte)
Gustare: 6 biscuiţi săraţi (2 p)
Prânz: o porţie mică de paste fierte (5 p); o lingură de fasole fiartă – boabe sau păstăi (3 p.); un cubuleţ de brânză feta (3 p); roţii feliate (0 p); o ceaşcă de ciorbă de fasole (2 p)

Gustare: o cupă de îngheţată fără grăsime (2 p)
Cina: o lipie din făină integrală (2 p); 75 g muşchi de porc (3 p); o lingură smântână degresată ( 1 p); roşii cubuleţe (1 p); 50 g brânză degresată ( 1 p.)

Dieta „biggest loser”

Dieta „biggest loser”, bazată pe experienţa concurenţilor de la reality show-ul TV omonim, ocupă şi ea un loc fruntaş. Aici e vorba nu doar de mâncat sănătos, ci şi de respectarea unui regim draconic de exerciţii fizice. Pentru inspiraţie, poţi viziona showul, care la noi se difuzează pe canalul TLC.

Cum arată un meniu tipic (1500 kcal):

Mic dejun: omletă dintr-un ou întreg şi încă 3 albuşuri, în care pui o jumătate de ceapă sotată şi două-trei ciuperci; o felie de toast iintegral, cu două linguriţe de gem; o ceaşcă lapte degresat; ceai verde.
Gustare: o felie (30 g) de piept de curcan; 3 măsline; 3 roşii-cireaşă.
Prânz: 150 g burger de curcan pe o felie de pâine integrală, cun două felii de roşie, două Frunze de salată, o linguriţă de muştar de Dijon şi 3 feliuţe de avocado; un bol mic de salată verde, cu o linguriţă de ulei de măline şi una de suc de lămâie; o ceaşcă mică de fructe de pădure proaspete; ceai verde cu gheaţă.
Gustare: 5 creveţi mari, fierţi sau la grătar, cu o lingură de sos de cocktail
Cină: un păstrăv mic, la cuptor, cu lămâie; două linguri de orez integral fiert; două-trei bucheţele de broccoli fiert la aburi, cu usturoi şi migdale pisate; o cană de lapte degresat sau de ceai verde.

Dieta „raw food”

Este dovedit prin studii că adepţii hranei preparate fără foc mănâncă mult mai puţin, aşa că nu este de mirare că aceste meniuri ajută la pierderea în greutate. În plus, abundenţa de vitamine şi minerale din alimentele procesate cât mai puţin nu pot face decât bine organismului.

Meniul obişnuit al unui adept „raw food”

Mic dejun: fulgi de cereal şi nuci, cu fructe proaspete; lapte de alune de pădure
Gustare: spumă de căpşune.
Prânz: salată de rucola cu smochine, stropită cu vinegretă de portocale şi ghimbir; biscuiţi de in; banane deshidratate.
Gustare: bol cu fructe uscate şi seminţe diverse
Cină: supă de miso şi avocado; salată de kale cu susan; fursecuri de migdale cu unt

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 3 diete de slabit

Lasă un răspuns