Cum poti slabi in mod ecologic?0 Comments

Publicat in:
Etichete: ecologie, salbire in mod ecologic

Chiar daca esti un amator de sali de forta, iti place sa faci jogging de cateva ori pe saptamana sau veteran al atletismului, cu siguranta ai observat ca tendintele ecologice s-au extins si in acest domeniu.

Si totusi, ce poti face ca sa iti ecologizezi sesiunea de exercitii fizice? Iata cateva recomandari pentru a reduce impactul asupra mediului atunci cand faci sport.

Slabire in mod ecologic

Slabire in mod ecologic

Inlocuieste masina cu bicicleta, pe cat posibil. Este recomandat sa incerci sa faci exercitii sau sa mergi la sala cat mai aproape de casa, ca sa minimizezi timpul petrecut in masina. In cazul in care poti, ia bicicleta pana la serviciu, mergi pe jos sau chiar alearga.

Cand mergi la sala de forta, incearca sa nu folosesti mai multe prosoape decat ai nevoie. Eventual ia-ti unul pe care sa-l speli odata pe saptamana.

Ai mare grija ca echipamentele tale sportive sa fie realizate din materiale ecologice. Trebuie sa stii ca exista pe piata pantofi sport care se degradeaza mai usor atunci cand sunt aruncati. In plus, poti cumpara haine pentru sport facute din poliester reciclat, bumbac organic sau lana.

Este bine sa reciclezi tot ceea ce poti. Incearca sa nu arunci pantofi sau haine vechi, poarta-le cat poti si daca nu iti mai plac sau nu se mai potrivesc, doneaza-le saracilor sau du-le la reciclat. Atunci cand bei apa, foloseste cat poti de mult aceeasi sticla, in loc sa cumperi una noua.

Incearca sa nu iti cumperi alte echipamente doar pentru ca arata mai bine. Foloseste ceea ce ai cat mai mult timp posibil si astfel vei economisi si bani.

Fa bine si nu arunca gunoaie pe jos! In momentul in care alergi sau faci exercitii in parc, tine toate gunoaiele pe care le ai pana cand gasesti un cos de gunoi.

In cazul in care te vei simti in forma, poti chiar sa aduni gunoaiele lasate de altii cand faci pauze si sa le pui unde le e locul: cureti mediul si faci miscare in acelasi timp.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti slabi in mod ecologic?

Lasă un răspuns