Probleme de sanatate cauzate de un sutien prea mic0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, probleme de sanatate, sutien stramt, sutien sutien prea mic

Desi se poate crede ca un sutien nepotrivit este doar inestetic, adevarul e ca acesta iti poate provoca chiar probleme de sanatate, avertizeaza expertii britanici.

Acest articol vestimentar iti poate face dificultati greu de imaginat si chiar poate cauza probleme organismului tau, daca nu vei ajunge sa porti masura potrivita.

Efectele unui sutien prea mic

Efectele unui sutien prea mic

Conform cercetarilor realizate de mai multi specialisti din Marea Britanie, purtarea unui sutien prea mic poate avea ca urmare nu doar alergii, eruptii ale pielii, ci si tendonita si chiar probleme gastrointestinale ori sindromul intestinului iritabil.

Expertii au observat in cadrul unor teste ca sutienele foarte stranse sub sani pot reduce fluxul sangelui, afectand nervii si contribuind la aparitia migrenelor, in cazul reprezentantelor sexului frumos.

Mai mult, avertizeaza unul dintre expertii consultati, lipsa de suport in fata face ca multe femei cu bustul generos sa simta nevoia de a-si inclina capul pe spate, pentru a se echilibra, asa ca acestea vor avea destul de mari probleme cu spatele lor si chiar cu coloana.

Toate acestea se adauga dificultatilor de respiratie, mai ales in cazul in care o astfel de piesa de lenjerie intima este folosita o mare parte din zi, mai explica expertii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Probleme de sanatate cauzate de un sutien prea mic

Lasă un răspuns