Atentie: Dietele – subiect important pentru fete inca de la varsta de 10 ani0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta la copii, diete, diete la copii, infatisare, operatii estetice, tineri

Expertii sunt de parere ca dietele si silueta au devenit un subiect important si pentru fetele de 10 ani, iar jumatate dintre adolescente ar recurge la operatii estetice pentru a-si schimba fizionomia si a arata mai bine.

Astfel, adolescentele incearca sa copieze modele diferitelor vedete din domeniul muzical-artistic, insa nu tin cont de varsta lor frageda.

Dieta la copii

Dieta la copii

Conform datelor unui studiu recent, anxietatea provocata de felul in care aratam apare mult mai repede decat se credea, majoritatea fetelor limitandu-si mesele de la varste tot mai fragede.

Cercetatorii au aratat ca odata cu cresterea in varsta si atingerea pubertatii, nemultumirile se inmultesc.

Rezultatele studiului arata ca jumatate dintre fetele cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani se gandesc sa isi faca operatii estetice sau sa isi reduca nevoia de mancare prin interventii chirurgicale la stomac.

Raportul mai arata ca un procent semnificativ dintre fete se gandesc la operatiile estetice mult mai devreme. Astfel, aproape 12% din fetele cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, au afirmat ca ar vrea sa isi schimbe infatisarea prin operatii.

Expertii sunt de parere ca aceasta imagine poate deveni o problema pentru fete inca de la varsta de 10 ani. Studiul arata ca circa 12% din fetele de 10 si 11 ani vor deja sa tina cure de slabire la aceasta varsta.

Specialistii considera ca rezultatele cercetarii vor creste preocuparile legate de sexualitatea prematura a adolescentelor. Alte cercetari au aratat deja ca fetele risca sa ramana cu traume psihologice pentru ca sunt fortate sa creasca prea repede.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Atentie: Dietele – subiect important pentru fete inca de la varsta de 10 ani

Lasă un răspuns