Slabiti fara sa mancati carneUn comentariu

Publicat in:
Etichete: carne, dieta fara carne, diete, meniu, meniuri, slabire fara carne

Pentru cei care doresc sa slabeasca urmand o dieta fara carne, expertii recomanda un regim bazat pe

  • lactate,
  • oua si
  • vegetale,

care, urmat timp de doua saptamani poate duce la o pierdere in greutate de patru kilograme.

Dieta fara carne

Dieta fara carne

Meniurile sunt alcatuite pe baza de plante aromate, smantana obisnuita, cu un procent scazut de grasime, sau smantana din soia, painea de secara, de graham cu seminte ori cea cu tarate sau malai. Deserturile constau in fructe bogate in vitamina C.

In cazul salatelor de cruditati se pregateste un sos din sucul unei jumatati de lamaie, o lingurita de mustar, una de ulei presat la rece. Aici, legumele, orezul, pastele se adauga in preparate dupa ce acestea au fost fierte.

Recomandari pentru slabire fara carne

Pentru micul dejun, specialistii recomanda cateva variante, in functie de oportunitati.

Varianta estivala: Ceai verde, de menta sau galbenele, cafea, un iaurt degresat, patru linguri de musli fara zahar, 200 g salata de fructe proaspete: pere, caise, piersici, mere, kiwi.

Varianta clasica: Ceai de menta, galbenele, coada-soricelului sau cafea, doua felii de paine din faina integrala cu 10 g margarina degresata sau doua lingurite cu gem de fructe, un suc de fructe pure, un mar de marime medie.

Varianta exotica: Ceai de plante sau cafea, o cana de lapte degresat cu trei linguri fulgi de ovaz, trei samburi de migdale, trei felii de mango.

Meniu pentru slabire fara carne

In plus, specialistii in nutritie ofera si exemple de meniu variat si sanatos, care sa evite aparitia problemelor majore de sanatate in cazul in care doriti sa optati pentru un astfel de regim de slabire fara carne.

Dieta fara carne – Meniul 1

Doi morcovi rasi, asezonati cu un sos preparat din sucul unei jumatati de lamaie, o lingurita de ulei presat la rece si cimbru si patrunjel, tocat marunt. Circa 200 g broccoli inabusit cu suc de legume, patru lingurite de tofu, 200 g branza de vaci degresata, o felie de paine de secara, o para, piure de spanac.

Dieta fara carne – Meniul 2

Omleta de mamaliga, 200 g fasole pastai, fiarta la aburi, biscuiti fara zahar, doua prune. Omleta de mamaliga, dupa metoda vegetariana, se prepara astfel: inabusim o ceapa mica in putin ulei si doua linguri de apa. Apoi se adauga one hundred g mamaliga rece, maruntita.

Condimentam cu cimbru sau rozmarin si turnam omleta intr-o tigaie de teflon. Omleta trebuie rumenita pe ambele parti, la foc mic.

Dieta fara carne – Meniul three

Orez crucial cu linte si fistic, salata verde cu sos preparat ca in retetele anterioare cu suc de lamaie, ceapa si patrunjel, 200 g branza degresata de vaca, salata de fructe cu scortisoara sau frisca vegetala – doua lingurite. Orezul indispensable se serveste cu salata verde sau salata chinezeasca.

Dieta fara carne – Meniul 4

Varza rosie tocata marunt, asezonata cu suc de lamaie; omleta preparata dintr-un ou, doua albusuri si suc de rosii sau sos de soia, patru linguri de ceapa verde, tocata marunt; salata de rosii cu castraveti, un pahar de suc de legume cu ciocolata sau suc de soia cu cacao (a hundred and fifty ml) si o lingura de nuca macinata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabiti fara sa mancati carne

Un comentariu

  1. udrea paulina

     Buna seara!
    Cred ca dieta fara carne este o dieta optima de slabit mai ales atunci cand masa musculara este destul de mare!

Lasă un răspuns