Care este cea mai buna vitamina pentru cresterea parului0 Comments

Publicat in:
Etichete: creşterea părului, par, probleme cresterea parului, sfaturi cresterea parului, vitamina C

Cresterea parului – Te confrunti cu probleme legate de crestere a parului? Expertii sustin ca vitamina C nu este buna doar pentru un sistem imunitar puternic, care sa tina la distanta bolile, ci ajuta si la cresterea unei podoabe capilare dese si sanatoase, demna de toata invidia.

Cresterea parului

Cresterea parului

Cresterea parului – Iata de ce ai nevoie de Vitamina C inclusiv pentru par

Vitamina C reprezinta un component foarte popular, prezent mai ales in produsele de ingrijire a pielii, unde isi arata beneficiile atunci cand se afla intr-o concentratie de peste 5-15%. Aceasta actioneaza pe post de antioxidant, combatand efectele negative produse de radicalii liberi.

Astfel, se evita producerea ridurilor si distrugerea celulara a organsimului. Trebuie sa stiti ca in cazul vitaminei C, colagenul este creat in cantitati mai mari si epiderma este hranita si reintinerita.

Vitamina C este o molecula organica acida mica, precum acidul acetic sau acidul citric. De aceea, acidul ascorbic poate sa actioneze ca un agent de curatare in sampoane si ajuta la eliminarea reziduurilor acumulate pe suprafata parului.

Expertii spun ca in acest mod se imbunatateste capacitatea de hidratare a parului, ceea ce are drept consecinta ca firele sa fie mai catifelate si mai rezistente la rupere, dar si mai stralucitoare.

Acidul ascorbic este solubil in apa si nu se acumuleaza in exces pe firele de par, ingreunandu-le.

De asemenea, formulele pe baza de vitamina C promoveaza cresterea parului si repararea scalpului. Chiar daca unele persoane au reclamat faptul ca produsele cu vitamina C le usuca mainile si parul, cazurile sunt rare.

Probabil cei in cauza au un nivel foarte scazut al sebuumului si substantelor hidratante naturale, asa explicandu-se sensibilitatea.

Daca ai citit acest articol, cu siguranta este interesat si de principalele cauze ale caderii parului si cum anume trebuie acestea evitate. Citeste articolul „De ce iti cade parul?„!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care este cea mai buna vitamina pentru cresterea parului

Lasă un răspuns