Cea mai simpla solutie care iti protejeaza inima0 Comments

Publicat in:
Etichete: aer conditionat, bataile inimii, inima, protectie inima, protejare, solutii

Protejare inima

Protejare inima

Afectiunile inimii afecteaza foarte multi oameni din intreaga lume. Tineri sau varstnici, femei si copii, barbati au nevoie de ingrijiri medicale ca urmare a unor probleme cardiace.

Si totusi, medicii au descoperit noi si noi metode de a proteja acest organ vital al corpului uman si de a ii ajuta pe toti cei care au astfel de probleme.

Astfel, toti cei care conduc mult si raman blocati in trafic au la indemana o solutie simpla pentru a-si proteja sanatatea inimii.

Aerul conditionat are un efect benefic asupra ei, arata un studiu recent.

Conform unei cercetari realizate in Taiwan, aerul conditionat din masina face bine inimii, mai ales in situatia in care persoana respectiva petrece mult timp la volan, scrie Men’s Health.

In cadrul studiului, coordonat de Kai-Jen Chuang, s-a observat ca persoanele care au tinut deschis aerul conditionat timp de doua ore au avut o variabilitate a batailor inimii cu 32% mai buna decat a celorlalti.

Efectul pozitiv asupra inimii este datorat si filtrului de aer conditionat, acesta retinand particulele si substantele poluante. Acestea pot cauza numeroase inflamatii de natura interna.

Cu timpul, problemele de aceasta natura pot afecta activitatea inimii si pot genera afectiuni cardiace. Cel mai indicat este un filtru de aer conditionat care include carbune in compozitia lui.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cea mai simpla solutie care iti protejeaza inima

Lasă un răspuns