Dieta Neera – Aspecte importante la terminarea dietei de slabitUn comentariu

Publicat in:
Etichete: dieta de slabit Neera, dieta neera, dietă sănătoasă, dupa dieta, mancare, reluarea alimentatiei, slabire

Spre deosebire de alte remedy de slabire, dieta Neera permite sistemului digestiv sa se relaxeze.

Dieta de slabit Neera

Dieta de slabit Neera

In cazul in care ati tinut dieta Neera pentru o perioada de 10 zile, alimentatia trebuie reluata foarte usor si treptat. Este un aspect pe care multe persoane il neglijeaza. Mai mult decat atat, aceste persoane consuma alimente various si in cantitati relativ mari, afectand sistemul digestiv si efectele dietei Neera.

Iata cateva aspecte foarte importante de care trebuie sa tineti cont la finalizarea curei de slabit Neera:

  1. Timpul recomandat, in care alimentatia dvs. trebuie sa ajunga la normal este de 2-4 zile.
  2. Imediat dupa terminarea dietei Neera, in prima zi, consumati doar recent-uri din fructe.
  3. In a doua zi, micul dejun trebuie sa fie inlocuit de fresh de portocale, iar pranzul trebuie sa fie format dintr-o supa de legume. Este de preferat sa folositi la prepararea supei mai multe legume.
  4. In a treia zi trebuie sa aveti alimentati din ziua a doua iar, in plus, la cina va recomandam sa consumati legume fierte in abur sau legume crude.
  5. In cele trei zile ce urmeaza sfarsitului dietei Neera, nu consumati urmatoarele alimente si bauturi:
    1. paine
    2. dulciuri
    3. carne, indiferent daca este de peste, pui, porc, miel sau alt animal
    4. cafea
    5. oua
    6. bauturi recoritoare
    7. sarea si orice aliment care contine sare pentru a evita retentia de apa in organism

La sfarsitul unei diete Neera, in cazul in care recomandarile de mai sus nu sunt respectate, este foarte posibil ca sistemul dvs. digestiv sa nu va permita consumul  de alimente asa cum va doriti dvs. Abia din a patra zi dupa finalizarea acestei cure de slabire puteti reveni la o alimentatie normala.

Dieta Neera este, pe langa o dieta de slabit, si o cura de detoxifiere a organismului dvs. Datorita acestui fapt, veti observa ca senzatiile de pofta in ceea ce priveste alimentele mai putin sanatoase scade considerabil. Incercati ca si dupa terminarea dietei Neera, sa evitati consumul de astfel de alimente. Cu cat veti consuma mai putine alimente care va pot aduce neajunsuri, cu atat va veti simti mai bine si starea generala sau tonusul vor fi mai bune.

Pentru aceia dintre dvs. care tin dieta Neera un timp mai mic decat cura obisnuita de 10 zile, alimentatia poate fi reluata chiar dupa o zi. Cu toate acestea, fiti atenti la semnalele transmise de organism. Nu va incapatanati sa consumati un anumit aliment doar de dragul de a fi consumat. Daca organismul dvs. nu il cere, evitati-l.

Datorita detoxifierii organismului in urma unei diete Neera, veti observa ca gustul alimentelor si a bauturilor consumate este mult mai aprins si va va face o placere mult mai mare. Acest simt este trezit la realitate de dieta Neera.

Va sfatuim si pe dvs. sa urmati dieta Neera si veti vedea rezultatele imediat. Multe persoane din anturajul nostru au urmat aceasta dieta de slabit si rezultatele nu au intarziat sa apara la niciuna dintre ele. Suntem convinsi ca si dvs, veti slabi fast si sanatos cu dieta Neera. Incercati-o o singura knowledge si, daca nu veti fi multumit(a), atunci renuntati la ea. Pentru multi, dieta Neera este un mod de viata, ea fiind tinuta de doua ori pe an.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Neera – Aspecte importante la terminarea dietei de slabit

Un comentariu

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns