Coenzima Q10 – elixirul tineretii fara batraneteUn comentariu

Publicat in:
Etichete: coenzima Q10, descoperire, nutritie, romania, sanatate, supliment nutritiv

Coenzima Q10 – elixirul tineretii fara batranete

Coenzima Q10, o substanta miraculoasa cu nume de avion, este combustibilul de care avem nevoie pentru a intretine focul vietii. Se gaseste in toate celulele organismului, mai ales in cele cu activitate intensa. Rolul coenzimei Q10 este asemanator cu cel al vitaminelor. Este, de fapt, un supliment nutritiv cu o multime de efecte benefice. Scaderea acestora cu 25% duce la declansarea bolilor. In primul rand, duce la boli de inima si ale sistemului imunitar, existand riscul aparitiei cancerului.

Coenzima Q10

Coenzima Q10

Ce este insa uimitor e faptul ca aceasta coenzima are efect atat cat o consumi. Nu se stocheaza, iar daca prisoseste, se elimina. Actioneaza in momentul cand ai nevoie, dar cand nu mai iei comprimatul, concentratia de sange se regleaza. Aceasta concentratie se regleaza la nivelul pe care, in mod normal, organismul tau il are.

Descoperirea Q10

Q10 s-a descoperit in 1957, o perioada plina de lansari de substante si suplimente nutritive, fiind o perioada a teoriilor despre nutritive. Dar coenzima Q10 a ramas in umbra, reusind sa depaseasca doar stadiul de noutate. In prezent, este cunoscuta ca ingredient al cremelor cosmetice.

Mai putin stiu ca este si un supliment nutritiv. Aceasta substanta intinereste sistemul imunitar, mareste puterea inimii fara sa fie nevoie de exercitii fizice.

Miracolul Q10

Spre sfarsitul aniilor 1980, cercetariile asupra unui grup de bolnavi de inima carora li s-a administrat Q10 a demonstrat ameliorare, fiind recomandata tuturor formelor de cardiomiopatii.

In Japonia, este utilizata in tratamentul multor boli, precum: fortificarea sistemului imunitar, vindecarea ulcerului duodenal, astm bronsic, psihiatrie, schizofrenie si diferite alergii.

In alte tari, coenzima Q10 a dat rezultate in incetinirea procesului de imbatranire. Dar coenzima Q10 este recunoscuta si in tratarea obezitatii, a infectiilor provocate de Candida albicans, sclerozei si diabetului.

Surse de Q10

Coenzima Q10 se gaseste, la fel ca vitaminele si mineralele, in diferite alimente. Din nefericire, nu in toate.

Carnea de pasare, de porc si ouale sunt surse de coenzima Q10 pe care le putem asimila. Congelarea si modul de preparare diminueaza substantial nivelul de coenzima din alimente.

Sursa primara de coenzima Q10 se gaseste in carne de oaie, in lapte, inima, ficat, cod si creveti, pestele fiind sursa cea mai importanta de coenzima Q10 (pe langa macrou, sardine si scrumbii). In plante, se gaseste in brocoli, spanac, varza, ceapa, soia, grau, precum si in uleiul de susan, soia si porumb.

Coenzima Q10 in Romania

In Romania, coenzima Q10 este foarte putin cunoscuta si intrebuintata. Pe piata farmaceutica se gaseste in flacoane cu capsule Q10. Este cunoscuta mai mult prin cremele de fata.

Intrebati-va doctorul despre miracolul Q10. Coenzima Q10 este substanta care duce la reducerea mortalitatii datorita cancerului si leucemiei, precum si la reducerea efectelor secundare provocate de chimioterapie.

Nu folositi coenzima Q10 doar pentru un ten remarcabil! Construiti un corp sanatos cu ajutorul Q10!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Coenzima Q10 – elixirul tineretii fara batranete

Un comentariu

  1. Eu impreuna cu alti 700 000 de oameni din intreaga lume folosim niste suplimente nutritive naturale care contin si conezima Q10. Sunt perfecte pentru o sanatate optima! Cei care vreti sanatate si vreti sa faceti bani multi contactati-ma pe messenger la id-ul kyani.adelin

Lasă un răspuns