Dieta Dukan2 comentarii

Publicat in:
Etichete: dieta, dieta doctorului Dukan, dieta Dukan, dieta slabire, diete, doctorul Dukan, Dukan, regim slabire, regim slabit, slabire rapida

Dieta Dukan sau, altfel spus, dieta doctorului Dukan nu este o dieta, nu este o cura de slabire, este un mod de viata, pe care trebuie ori sa-l urmati cu strictete, ori sa nu-l mai urmati deloc. Orice abatere de la regulile doctorului Dukan, face ca aceasta dieta sa fie ineficienta si sa creeze frustrari. In regimul sau in dieta Dukan nu avem „sfaturi”, ci avem instructiuni. Daca reusiti sa urmati toate regulile dietei cu exactitate, aceasta devine o madalitate sigura de a pierde in greutate, dar si de a va mentine kilogramele pe o perioada extrem de lunga. De ce puteti face asta? Deoarece dieta Dukan nu este un regim al caloriilor, ci este un regim al grupelor de alimente, ceea ce inseamna ca nu aveti niciodata stresul caloriilor in plus!

Dieta Dukan

Dieta Dukan contine 4 etape

  • perioada de atac;
  • perioada de croaziera;
  • perioada de consolidare;
  • perioada de stabilizare.

In perioada de atac va veti simti cu adevarat bine. Desi este perioada cea mai restrictiva din punct de vedere al alimentelor permise, este cea mai satisfacatoare din punct de vedere al kilogramelor pierdute. Aceasta este perioada in care pueti manca doar proteine, dar in cantitati nelimitate. Daca, printr-o eroare minima, iesiti din grupa proteinelor si consumati putina salata sau un mar, reintrati in regimul caloriilor, deci va trebui sa numarati din nou calorii si sa nu depasiti numarul maxim pe zi.

Perioada de croaziera este cea mai dificila perioada din dieta Dukan. Este perioada in care nu mai observati o pierdere mare in greutate, desi numarul de alimente permise este inca restrans. Este perioada regimului Dukan care dureaza cel mai mult, in functie de cate kilograme vreti sa pierdeti, si este absolut indispensabila. In cazul in care credeti ca nu sunteti motivata suficient in a continua aceasta etapa, sariti la cea de-a treia. Desi nu veti mai slabi atat cat va doriti, macar nu veti depune la loc kilogramele date jos cu mult efort in prima etapa.

Urmeaza perioada de consolidare a dietei Dukan. Desi nu este cea mai grea, este si ea foarte dificila, in ideea ca este destul de permisiva in legatura cu alimentele consumate, insa este restrictiva din punct de vedere al cantitatilor de consum ale acestora. Ganditi-va ca sunteti pe final si scopul dvs. este aproape atins! Nu mai aveti mult si veti avea greutatea ideala pentru dvs.!

Ultima etapa este perioada de stabilizare. Aceasta etapa din dieta Dukan este cea mai permisiva, insa este etapa pe care trebuie sa o pastrati pentru tot timpul vietii. In decursul acestei etape puteti consuma orice doriti si in orice cantitati doriti, daca tineti cont de trei instructiuni ale doctorului Dukan.

Mult succes! Tineti minte ca, daca sunteti nevoiti sa slabiti din motive de sanatate, acesta este unul dintre cele mai bune regimuri sau cure de slabire dintotdeauna!

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Dieta Dukan

2 comentarii

  1.  f.f. bun si interesant, multumim  pt tot ce faceti

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns