Uleiul de ricin ajută la eliminarea hemoroizilor2 comentarii

Publicat in:


Remedii Naturiste Reţete de uleiuri terapeutice

Respectaţi dozele de ulei de ricin recomandate, altfel poate avea efecte nedorite.

Un remediu folosit de sute de ani în medicina populară, cu largă aplicabilitate, este uleiul obţinut din seminţe de ricin.

Astfel, pentru a scăpa de negi, masaţi-i cu cateva picături de ulei de ricin pur, timp de 10-15 minute. Tratamentul trebuie urmat de două ori pe zi, pană cand negii încep să dispară.

Uleiul de ricin mai este folosit şi pentru tratarea ochilor roşii. In acest scop, se aplică una-două picături de ulei de ricin în fiecare ochi.

Hemoroizii reprezintă o altă afecţiune care poate fi remediată cu ajutorul uleiului de ricin. In fiecare zi se bea cate o linguriţă.

In caz de bronşită sau răceală se masează pieptul folosindu-se un amestec de două linguriţe de ulei de ricin şi o linguriţă de terebentină. După masaj, bolnavul se înveleşte într-o panză groasă.

Pentru unghiile care se exfoliază sau care se rup uşor, tratamentul cu ulei de ricin este, de asemenea, recomandat. Seara, uleiul trebuie aplicat pe unghii şi frecat bine timp de o oră. Acest tratament ar trebui să dureze două luni pentru ca rezultatele să fie vizibile.
Ioana NEAMTU. Galaţi

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Uleiul de ricin ajută la eliminarea hemoroizilor

2 comentarii

  1. simona

    pentru cat timp se urmeaza tratamentul cu ulei de ricin pentru hemoroizi? se precizeaza doar cantitatea, dar nu si durata sau indicatii de administrare: inainte de masa, dupa masa, dimineata sau seara? 

  2. roxX

    si eu am aceeasi intrebare daca stie cineva sa ne raspunda…?! pentru cat timp se poate folosi uleiul de ricin in tratarea hemoroizilor,daca stie cineva…?

Lasă un răspuns