Scapa de negi rapid2 comentarii

Publicat in:


Am scăpat de negi rapid

Pentru a scăpa de aceste excrescenţe total inestetice, dacă nu vreţi să apelaţi la chirurgie, folosiţi un leac din bătrani. Remediul l-am aflat de la o mătuşă de-a mea, soră a mamei, la care am mers în vacanţă în urmă cu trei ani.

Tamponaţi negii, dimineaţa şi seara, cu oţet de mere pană se usucă, apoi frecaţi-i cu ulei de ricin cald.

După cateva săptămani de tratament, negii încep să se cojească, devin tot mai mici şi în cele din urmă cad.

Inainte de a aplica acest tratament, cereţi avizul medicului, într-ucat unele dintre excrescenţele pe care le-aţi putea considera negi pot avea potenţial de malignizare.
Mioara RADULIAN, Bucureşti

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Scapa de negi rapid

2 comentarii

  1. >Bun sfatul!Pe de alta parte,puteti incerca si altceva. Este testat pe propria-mi piele si chiar a functionat 100%.Dintr-un catel de usturoi se taie felii subtiri,astfel incat sa fie flexibile pt a se "mula" pe neg.Se aseaza felia de usturoi pe neg si se aplica un leucoplast,pt a-l mentine nemiscat. Timpul de actiune este cam de 2 ore,dupa care se spala locul bine cu apa si sapun si se aplica din nou aceeasi metoda.Ceea ce veti simti sunt cateva mici "intepaturi" abia sesizabile si bineinteles,mirosul de usturoi care oricum este de acceptat avand in vedere rezultatul obtinut.Va spun sincer,eu am incercat acest lucru pe negii de la nivelul degetelor (aveam vreo 3) si dupa aproximativ 5 zile am scapat definitiv,fara sa mai reapara altii.Mult succes!Alexandra Aur, Bucuresti.

Lasă un răspuns