Incercaţi usturoiul r si sucurile de citrice!0 Comments

Publicat in:


>Usturoiul este un redutabil antiviral

Experienţa anilor cînd mi-am petrecut zile în şir închisă în casă, cu dureri de cap şi nas înfundat mi-a demonstrat că nici un medicament de sinteză, cît ar fi de popularizat ori scump, nu vindecă rinita. Mult mai ieftin veţi ieşi dacă veţi folosi două arme redutabile, 100% naturale şi fără efecte secundare: usturoiul şi sucurile de citrice.
De cîte ori sînt bolnavă, beau în fiecare zi un decoct obţinut din doi-trei căţei de usturoi fierţi timp de 15 minute în 200 ml lapte sau apă. în plus, consum multe sucuri de portocale şi grepfrut, excelente surse de vitamina C şi mănînc cît mai uşor, pentru a da posibilitatea organismului să-şi concentreze atenţia asupra virusurilor care au dus la îmbolnăvire şi, în final, sistemul imunitar să-i distrugă. în felul acesta, în două-trei zile, sînt vindecată.
Un simptom care însoţeşte de obicei formele mai grave de rinită ori gripă este febra. O metodă foarte bună de a scădea temperatura corporală este cu ajutorul decoctului de coajă de salcie. Ceaiul se prepară din scoarţă măcinată (două linguri la o cană cu apă), care se fierbe cinci minute în 300 ml apă. Se strecoară şi se beau trei-patru linguri de ceai pe zi.
Sanda TRĂISTARU. Bucureşti

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Incercaţi usturoiul r si sucurile de citrice!

Lasă un răspuns