Eliminati calculii band SUC DE MERE0 Comments

Publicat in:


Merele ne răman accesibile in orice anotimp, fiind unele dintre cele mai preţioase alimente-medicament. Faptul că au extraordinare calităţi curative este ştiut din vechime, chiar şi numele lor sugerand acest lucru: termenul de pomadă provine din franţuzescul pomme (măr). Ştiaţi că puteţi scăpa de pietrele la diverse organe band sucul extras din aceste delicioase fructe?

Cura utilă în litiaza biliară
Am suferit şi eu de pietre la bilă şi am reuşit să mă fac bine urmand o cură cu suc de mere.

Iată în ce constă:

Aveţi nevoie de 25 kg mere (suculente, mai acrişoare), un storcător de fructe, 150-200 ml ulei de măsline (din cel mai curat) şi cinci lămai. In plus, vă mai sunt necesare: o zi liberă (a patra zi) şi ceva voinţă.

Trei zile înainte de tratamentul propriu-zis mancaţi numai vegetale şi beţi multe lichide (ceaiuri, compoturi, supe de legume, sucuri naturale, apă).

Trei zile consecutiv beţi, din două în două ore, suc proaspăt de mere, limpede (fără pulpă), cate 200-250 ml, în total cam trei litri pe zi; nu consumaţi nimic altceva.
A patra zi (ziua liberă). La ora 8 aveţi 150 ml suc de mere şi, după cateva de minute, beţi ulei de măsline şi zeamă de lămaie (de trei ori cate 50 ml din fiecare, din sfert în sfert de oră). Acestea trebuie uşor încălzite, chiar se pot amesteca.

Dacă aveţi sub 60 kg greutate corporală şi probleme minore (doar mal, nisip sau jenă la bilă), puteţi consuma numai 150 ml de ulei şi 150 ml de suc citric; dacă, însă, aveţi peste 65 kg şi calculi, este bine să vă străduiţi să beţi 200 ml ulei şi 200 ml zeamă de lămaie.

După prima doză de ulei vă culcaţi pe partea dreaptă, cu ceva cald pe zona ficatului, şi rămaneţi aşa. La două ore de la ultima doză, vă întoarceţi încet (culcat fiind), prin răsturnare-răsucire, de pe o parte pe alta. Nu faceţi mişcări bruşte. Apoi, puteţi consuma încă o porţie de suc de mere (200-250 ml) şi tot aşa pană seara, cate un pahar la două ore.

Pe la orele pranzului, veţi elimina pietrele înmuiate de la bilă. De asemenea, calculii şi nisipul de la rinichi sau vezică se expulzează prin urinare. Oricum, cu sau fără probleme majore, acest tratament naturist ajută la curăţarea ficatului, bilei, vezicii, dand organismului o stare de uşurare. Revenirea la alimentaţia normală se face treptat.

Dizolvaţi calculii renali!
Terapia pe care o voi descrie m-a ajutat să scap de pietrele renale, însă este indicată deopotrivă persoanelor care suferă de colibaciloză, gută, reumatism, astenie fizică şi intelectuală.

Se spală bine 15 kilograme de mere, se curăţă, se taie şi se dau prin maşina de tocat. Pasta rezultată se trece într-un borcan, se adaugă 10% zahăr, se leagă recipientul la gură cu tifon şi se lasă patru zile într-un loc cald. După ce sucul s-a separat, se sifonează, iar reziduul se stoarce. Lichidul se toarnă într-o damigeana, se adaugă zahăr (un kilogram la zece litri de suc) şi se lasă la fermentat circa trei săptămani. După aceea, sucul se trage cu furtunul (cu atenţie să nu se amestece cu depozitul de pe fundul vasului!) şi se pune în sticle, ce se astupă ermetic cu dopuri. Se păstrează într-un loc rece.
Valentina CHIVU, Buzău

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Eliminati calculii band SUC DE MERE

Lasă un răspuns