Antidiareic natural fără efecte secundareUn comentariu

Publicat in:


Pe fondul unei colite de fermentaţie de care sufăr de mai mulţi ani de zile, mă confrunt adesea cu scaune diareice care alternează cu constipaţia.

Boala aceasta cronică mi-a provocat mari neplăceri şi m-a determinat să apelez la fel şi fel de leacuri la care nu m-aş fi gîndit vreodată. Am urmat nenumărate tratamente medicamentoase sau nu, dar, din păcate, toate au avut un efect limitat. Am făcut chiar şi cateva şedinţe de bioenergie la o doamnă despre care citisem într-un ziar că ar rezolva orice problemă de sănătate cauzată de dezechilibre energetice în organism, dar s-a dovedit că am dat banii de pomană, căci de simptomele colitei, în principal de diareea cronică, nu am scăpat.

Am reuşit, pană la urmă, să mai reglementez situaţia cu ajutorul unui remediu din bătrani, descoperit de mine într-o culegere de leacuri şi descantece străvechi, o ediţie din 1929.

Este vorba despre un preparat pe bază de nuci verzi. Era vară, chiar înainte ca nucile să se coacă, prin urmare am avut de unde găsi materia primă. Am decojit şi pisat mărunt coaja de la 20 de nuci şi le-am pus într-un borcan, presărand, deasupra, cinci linguri de zahăr candel, de asemenea bine măcinat.

Am amestecat bine, să-şi lase sucul nucile, şi am ţinut la loc uscat şi călduros timp de trei zile, amestecand în fiecare seară conţinutul borcanului. Din acest preparat am luat o linguriţă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. In doua zile am scapat de diaree.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Antidiareic natural fără efecte secundare

Un comentariu

  1. Diana

    Buna ziua. Noi oamenii facem greseala sa vrem sa fim vindecati dinafara. Luam medicamente, folosim plante, mergem la terapeuti si tot asa. NIMIC DIN AFARA NU O SA NE VINDECE DEPLIN NICIODATA. Cel mult, leacurile de orice natura, de sursa externa corpului nostru, ne vor atenua, amana sau ascunde simptomele, insa boala nu va fi vindecata, ci doar amutita. Vindecarea vine din interior. Cauza bolii si boala insasi vine din interior. Cel mai adesea, bolile sunt cauzate de emotii puternice repetate de-a lungul multor ani. In cazul dvs., problemele pe care le aveti arata o teama profunda de viitor, de ziua de maine, de schimbare si o repulsie profunda fata de realitate, mai exact refuzul de a accepta realitatea vietii dvs. Frica profunda cauzeaza atat constipatia cat si diareea. Poate ca nici nu constientizati aceasta frica, sau poate nu va vedeti sincer problemele emotionale si sufletesti. Insa incercati sa va faceti o autoanaliza sincera, in intimitate, si daca constatati ca intr-adevar, frica de realitate, schimbare si viitor, practic de evolutie, va caracterizeaza, atunci incepeti sa lucrati pe asta, si in timp veti scapa complet de ceea ce va face acum sa suferiti fizic. Sanatate!
    O zi buna!

Lasă un răspuns