Dieta Beverly Hills0 Comments

Publicat in:
Etichete: 3 saptamani, cat slabesc, despre, Dieta Beverly Hills, in ce consta, meniu, pareri

Dieta Berverly Hills este una dintre numeroasele variante ale regimului disociat aparute in ultimii ani. In special daca esti un fan al fructelor exotice, si in acelasi timp iti displace sa ai restrictii in ceea ce priveste cantitatea de alimente pe care o poti consuma, aceasta dieta ti se potriveste manusa!

Dieta Beverly Hills

Dieta Beverly Hills

In ce consta dieta Beverly Hills?

In cadrul dietei Beverly Hills se vor consuma cate 3 mese in fiecare zi si vom avea grija sa avem combinatiile alimentare potrivite, respectiv:

Fructele din dieta Beverly Hills fac parte dintr-o grupa separata (denumita cea a mini-carbohidratilor) sunt digerate separat si vor fi in consecinta consumate separat. Acestea necesita un timp de digestie la nivelul intestinului subtire de circa 15-20 de minute, asadar vom astepta acest interval inainte de a consuma orice alt aliment.

Carbohidratiiau nevoie de aproximativ 3 ore pentru a fi digerati. Foarte important si subliniat de autoarea J. Mazel, digestia carbohidratilor incepe in cavitatea bucala, asadar este absolut necesar ca la mesele compuse din carbohidrati sa mestecam foarte bine alimentele.

Proteinele, spune Mazel, au un timp de digestie indelungat, de pana la 10 ore, asa ca odata ce am mancat intr-o zi proteine nu vom putea avea un alt tip de masa – este deci preferabil sa le mancam seara, pentru a putea sa le lasam cele 10 ore de digestie pe parcursul noptii.

Grasimile in dieta Beverly Hills nu sunt consumate niciodata singure, vor fi consumate fie in combinatie cu carbohidratii, fie cu proteinele, insa in cantitati rezonabile, pentru ca incetinesc digestia.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Beverly Hills

Lasă un răspuns