Simptome de infarct ce nu trebuie ignorate0 Comments

Publicat in:
Etichete: ameţeala, ce simti, durere de maxilar, extenuare, furnicaturi brate, greata, infarct, infarctul, simptome, simptome infarct, simptome infarct miocardic

Medicii spun ca este necesar ca infarctul miocardic sa fie tratat imediat dupa ce apare, iar simptomele care arata prezenta unei asemenea afectiuni nu trebuie ignorate niciodata.

Problemele de inima pot fi confundate usor cu alte afectiuni precum indigestia. Ele trebuie urmarite intotdeauna cu atentie, pentru a nu ignora niciun simptom.

Simptome infarct miocardic

Simptome infarct miocardic

Furnicaturi pe brate sau picioare

Un astfel de simptom poate arata si afectarea unui nerv sau al unei artere, insa este bine ca mai intai sa fie exclusa o problema de inima, spune Nieca Goldberg, de la un centru de specialitate american, Joan H. Tisch Center.

In cazul in care vei simti furnicaturi in extremitatile bratelor sau picioarelor, trebuie sa mergi la un doctor pentru a vedea ce problema ai.

Senzatia de greata

Daca ai asemenea simptome gastrice, cauza ar putea fi mai grava decat un virus care iti afecteaza stomacul. Daca problemele digestive sunt insotite de greutate in respiratie, transpiratie rece si durere in piept, acestea reprezinta semne ale unui infarct.

Dureri ale maxilarelor

In cazul unui infarct miocardic, pacientul poate simti si dureri in zona maxilarelor deoarece nervii atasati acestora sunt apropiati de cei care vin de la inima. In cazul in care durerea e continua, atunci poti avea o problema cu dintii. Daca ea apare brusc si se intensifica atunci cand faci un efort, cauza poate fi una cardiaca.

Ameteala

Expertii afirma ca senzatia de ameteala fara niciun motiv evident, cum ar fi deshidratarea si sportul intens, poate arata faptul ca la inima nu ajunge destul sange. Daca acest simptom este insotit de dispnee si transpiratie rece, cauza o reprezinta infarctul.

Extenuarea extrema

In cazul in care nu poti merge pe distante scurte fara nicio problema si simti nevoia de a te opri sa te odihnesti putin atunci cand iti desfasori activitatea zilnica, pot fi semne ca ai o problema la inima.

Cauza este data de dificultatea sangelui de a ajunge la inima destul de repede.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Simptome de infarct ce nu trebuie ignorate

Lasă un răspuns