Ultima metoda ciudata de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: ciudata, metoda de slabit, metode de slabit, slabire cu bumbac, slabire cu vata de bumbac, vata de bumbac

Medicii sunt foarte ingrijorati din cauza unei noi mode, care este adoptata tot mai mult de femeile care vor sa isi mentina o silueta de invidiat.

Pentru a scapa de kilogramele in plus, ele mananca vata de bumbac. Se pare ca, daca consuma vata de bumbac, femeile scapa de senzatia de foame.

Potrivit expertilor, aceasta dieta ciudata a devenit populara printre fetele care vor sa slabeasca. Ea consta in introducerea unor fragmente din vata de bumbac in suc de portocale sau limonada, inainte de a le inghite.

Slabire cu vata de bumbac

Slabire cu vata de bumbac

Totusi, atentie sporita!

Ideea din spatele acestei diete este ca vata de bumbac le va face pe fete sa se simta satule, iar ele nu vor mai manca aproape deloc. Femeile se expun, insa, unor pericole destul de mari, mai ales ca aceasta vata poate crea unele blocaje in corp si numeroase neplaceri.

„Imbracamintea este, de asemenea, facuta din poliester, deci inghitirea unor fragmente din vata de bumbac sintetica este ca si cum ti-ai inmuia tricoul in suc de portocale si l-ai manca”, spune Ovidio Bermudez, de la un centru medical din Denver SUA.

Specialistul mai spune ca persoanele care consuma vata de bumbac se expun aceluiasi risc ca si in momentul in care ar inghiti nasturi sau monede.

In plus, tractul intestinal poate fi blocat din aceasta cauza, mai spune expertul american.

Specialistii in boli legate de alimentatie sunt de parere ca in aceste cazuri este vorba despre o afectiune care implica consumul de produse nealimentare de catre unele persoane.

Ei sustin ca unii pacienti mananca si alte obiecte, cum ar fi hartia sau creta, totul pentru a scapa de senzatia de foame si pentru a-si pastra astfel silueta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ultima metoda ciudata de slabit

Lasă un răspuns