Care sunt cele mai bune diete din lume0 Comments

Publicat in:
Etichete: caucaziana, cea mai buna dieta, cea mai buna dieta din lume, cele mai bune diete, cele mai bune diete din lume, dieta, diete, frumusete, mancare, scandinava, vegana

Cele mai bune diete de slabit

Cele mai bune diete de slabit

Se stie ca speranta de viata a japonezilor din insula Okinawa este printre cele mai ridicate din lume. Acestia au un regim de viata exemplar, care ii mentine in forma si le garanteaza sanatate si o viata lunga. Secretul lor? O alimentatie echilibrata bazata pe obiceiurile culinare ancestrale. Exista sase diete despre care nutritionistii sustin ca sunt cele mai eficiente diete din lume.

Aici intra dieta Okinawa, dieta mediteraneana, dieta scandinavadieta ecuadoriana a locuitorilor din valea Vilcabamba, dieta caucaziana din Abhazia si dieta Neera – dieta tinuta de marile vedete.

Dieta Neera – Una dintre cele mai bune diete de slabit din lume

Dieta Neera este tinuta, in primary, de vedete cunoscute pe plan mondial, precum: Beyonce, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Ashton Kutcher si multi, multi altii.

Dieta Neera presupune inlocuirea meselor cu un suc pure de artar si palmier, combinat cu piper Chayenne. Din cand in cand, puteti consuma si sucuri din fructe proaspat stoarse.

Dieta Neera este disponibila ca produs si pe website-ul nostru, aici!

Cele mai bune diete din lume – Dieta Okinawa

Numele dietei Okinawa vine de la insula Okinawa supranumita si „insula nemuritorilor fericiti”, care este locul cu cei mai multi centenari din lume. Locuitorii traiesc mult, cazurile de cancer sunt uncommon, iar femeile nu stiu ce este aceea osteoporoza. Bolile cardiovasculare sunt necunoscute aici.

Dieta Okinawa se bazeaza pe fructe de mare, peste, alge, legume, condimente, plante aromatice, cereale si fructe.

Insularii mananca de doua ori mai multe fructe si legume, decat restul japonezilor si doua ori mai putina carne. Produsele de baza ale dietei sunt: tofu, ulei de canola, soia, ceai – verde si de iasomie – fasole rosie, ciuperci, legume, fructe, peste si fructe de mare.

Dieta din Mediterana – o dieta dintre cele mai bune din lume

Dieta din Mediterana, considerata a doua dintre cele mai bune din lume, este considerata una dintre cele care garanteaza o viata lunga. Previne bolile de inima, cancerul si arteroscleroza. Alimentele de baza sunt: uleiul de masline, rosiile, branza, iaurtul si mierea. Dieta se bazeaza si pe cereale integrale, ulei de masline, peste, fructe, legume si humus.

Consumul de carne, cartofi si dulciuri este redus la minimal. Sunt folosite ierburile aromatice proaspete, frunze de vita-de-vie, condimentele, semintele de mac, chimen si masline.

Dieta Scandinava, o dieta printre cele mai bune diete din lume

Dieta Scandinava a fost preluata de islandezi, dar si de alte populatii din peninsula Scandinava si se bazeaza pe carne de vaca si mult peste. Adaugati cereale, mai ales orz, secara si ovaz, ulei de rapita, cartofi, legume, mai ales radacinoase si varza, lapte, ierburi aromatice si foarte multe fructe de padure. Nordicii sunt cei care consuma cele mai mari cantitati de fructe de padure din toata Europa.

Acestia sunt mari amatori de varza murata, aceasta fiind nelipsita de pe mesele lor. Alimentele preferate sunt somonul, heringul, painea neagra, fructele de padure si varza murata.

Diete de slabit – Dieta ecuadoriana

Regimul ecuadorian din Vilcabamba, regiune numita si „paradisul tineretii vesnice” este unul aproape good. Cei de aici depasesc in proportie de 11 la suta, varsta de one hundred de ani, varsta la care sunt good lucizi si sanatosi. Nutritionistii au incercat sa descifreze tainele regimului lor alimentar. Ecuadorienii au pastrat discretie asupra dietei lor, pana intracolo incat au sters de pe morminte knowledge nasterii, pentru ca cercetatorii sa-i lase in p.c..

Dieta ecuadoriana se bazeaza pe fructe si legume, mazare, avocado, morcovi, rosii si ardei, la care se adauga fasolea, cartofii, cerealele – orez, quinoa si porumb si cantitati impresionanate de fructe, de la cele tropicale pana la mere, caise si prune. Carne se mananca doar ocazional si se bea foarte multa cacao.

Dieta de slabit – Regimul cauzacian

Regimul caucazian este frecvent in Abhazia, la poalele Muntilor Caucaz. Populatia de aici are peste o suta de ani si are un stil de viata bazat pe legume, mai ales radacinoase, ceapa, fasole, spanac si varza, ierburi aromatice proaspete, condimente, nuci, iaurt, lapte si miere, porumb si branza.

Carnea se consuma foarte rar, fiind preferata carnea de oaie si miel. Pestele este consumat doar de cei care traiesc in apropierea lacurilor si raurilor. Se bea mult ceai, vin si sucuri de fructe.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care sunt cele mai bune diete din lume

Lasă un răspuns