Creşterea imunităţii cu ajutorul plantelor0 Comments

Publicat in:


Capsule IMUNITATE (echinacea, usturoi, extract de rădăcină de unghia-găinii, extract de gheara-maţei, extract de Andrographis paniculata) cresc rezistenţa organismului în faţa diferitelor boli prin acţiunea directă asupra bacteriilor şi virusurilor.

Studiile clinice efectuate cu plantele din compoziţia acestor capsule au demonstrat o reducere a simptomatologiei şi a duratei perioadei acute a infecţiilor respiratorii, o scădere a incidenţei reinfectărilor şi a timpului de recuperare după îmbolnăvire, stimularea producţiei naturale de interferon în organism şi creşterea numărului de leucocite.

Sunt recomandate în caz de imunitate scăzută, răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, alergii, infecţii urinare, oboseală cronică, prevenirea infecţiilor, în doză de una-două capsule pe zi pentru copii şi o capsulă de trei ori pe zi pentru adulţi, timp de una-trei luni sau conform recomandării medicului.

Siropul IMUNITATE reuneşte acţiunile tonice şi adaptogene ale ginsengului cu proprietăţile imunostimulatoare ale echinaceei. Special pentru copii, vă recomand Siropul IMUNITATE cu miere şi propolis (plus echinacea, ginseng, cătină, sovarv, ulei esenţial de lămaie, ulei esenţial de eucalipt), care se administrează în doză de una-trei linguriţe pe zi copiilor de 1-12 ani şi două-trei linguri pe zi copiilor peste 12 ani şi adulţilor, în cure de şase-opt săptămani.

Dr. Dalia Faur, medic specialist MF, cu competenţă în api-fitoterapie Departament cercetare
LABORATOARELE FARES BIO VITAL

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Creşterea imunităţii cu ajutorul plantelor

Lasă un răspuns