Vine vara, bine-mi pare, caci am ochelari de soare!Un comentariu

Publicat in:
Etichete: colectia noua, ochelari de soare, optiblu, optiblu 2016

Mai este putin pana incepe oficial vara, dar soarele ne zambeste calduros si acum in mijloc de primavara. Iar ca sa ne bucuram pe deplin de razele soarelui, trebuie sa ne protejam vederea.

Ochelarii de soare nu numai ca te ajuta sa ai o privire relaxata, dar iti si protejeaza ochii de razele nocive UV, ferindu-te de probleme precum cataracta sau alte afectiuni ale ochilor care pot cauza leziuni ale vederii sau chiar orbire.

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Si pentru ca stim ca iti doresti o privire 100% protejata si stylish, in acelasi timp, te invitam sa probezi cele mai noi modele de ochelari de soare in magazinele OPTIblu. Noutati in tendinte de la brand-uri de top te asteapta sa le probezi.

In oricare dintre magazinele OPTIblu din tara, consultanti de vanzari, optometristi si medici oftalmologi te asteapta cu sfaturi specializate legate de protectia solara, dar si cu colectia de ochelari de soare 2016!

Colectia de ochelari de soare 2016 se distinge prin:

  • Lentile in tonuri fresh de roz quartz si bleu serenity si lentile reflectorizante in nuante indraznete.

Gamele de galben, portocaliu, auriu sau maro reduc cantitatea de lumina albastra, imbunatatind contrastul obiectelor (destinate a fi folosite pe timp de ceata, de exemplu). Verdele ofera o acuitate vizuala foarte buna, iar nuantele in culori vii (roz, mov) ofera un contrast bun al obiectelor pe fond verde sau albastru (destinate a fi folosite la pescuit sau vanatoare). Nuantele de gri si negru reduc cantitatea generala de lumina si ofera cele mai naturale colori.

  • Stilurile de rame Aviator, Cat Eye si Supradimensionat se mentin in tendinte si anul acesta. Noutatea lui 2016 in materie de rame este „ClubRound”, o combinatie intre stilurile „Clubmaster” si „Round”.

Daca ai fata ovala sau alungita, esti norocoasa, deoarece poti purta aproape orice fel de ochelari de soare. Daca ai fata in forma de inima alege stilul cat eye, iar daca ai fata patrata, alege rame rotunde si ovale.

  • Materiale inteligente, care au memorie (retin forma initiala), dar si tehnologii de preventie (balamaua inteligenta care previne ruperea bratului ochelarilor).
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Vine vara, bine-mi pare, caci am ochelari de soare!

Un comentariu

  1. Thanks a lot for sharing this information with us! I am really glad to see the entire post dedicated to this topic. It’s indeed significant.

Lasă un răspuns