Toxinele se acumuleaza in colon si cauzeaza boli. Afla ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru0 Comments

Publicat in:
Etichete: colon, corp, deseuri, detoxifiere, slabire, toxine

Colonul are un rol deosebit de important in buna functionare a corpului uman, insa medicii spun ca in cazul in care acesta este intoxicat el poate sa stea la baza afectatii altor organe.

Intoxicarea corpului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Specialistii vorbesc despre faptul ca in corp exista conexiuni intre organe si parti ale corpului, astefl incat o afectiune la nivelul uneia poate sa provoace dureri in alta parte.

Detoxifierea colonului

Detoxifierea colonului

Multe organe ale corpului precum ficatul, pancreasul, vezica biliara, stomacul, plamanii, vezica urinara, traheea, laringele, faringele – s-au dezvoltat din tubul digestiv primitiv. Toate organele dezvoltate din tubul digestiv primitiv sunt interconectate din punct de vedere nervos, iar stagnarea toxinelor in colon poate sa afecteze acel organ care isi gaseste proiectia pe acea zona.

Expertii spun ca iritarea unei regiuni din colon, din cauza acumularii de toxine, se poate asocia cu simptome in alta parte a corpului. Astfel se poate explica conexiunea dintre colon si ficatul obosit, durerile articulare, psoriazis sau migrene.

Starea colonului influenteaza sanatatea urechilor si a ficatului!

Tratarea oboselii, migrenelor, durerilor articulare doar simptomatic lasa cauza in pace, iar daca colonul ramane netratat, cu toxinele stagnate acolo, durerile articulare sau oboseala vor persista. Conform specialistilor, o dieta care are drept scop detoxifierea colonului poate sa solutioneze oboseala ficatului, poate determina calmarea durerilor articulare sau chiar disparitia migrenelor.

Ea poate sa contribuie la recapatarea elasticitatii pielii si stralucirii parului, asa ca este foarte important sa iei decizia mentinerii unui colon sanatos pentru sanatatea intregului organism.

Oboseala sau constipatia

Medicii sunt de parere ca mijlocul colonului transvers este legata de hipotalamus, iar in cazul in care aceasta parte a colonului este afectata, absorbtia lichidelor si a substantelor nutritive din alimente este oprita. Cecumul, o parte a aparatului digestiv este legat de glanda pituitara, care are rolul de a regla cantitatea de apa din corpul uman.

In cazul in care vor stagna anumite reziduuri la nivelul cecumului, acest aspect poate cauza aparitia oboselii, a diareii sau constipatiei.

Detoxifierea colonului si problemele cu auzul

Mai sus de valva cecumului se gaseste proiectia urechilor. Iritatia peretilor intestinali in aceasta zona se asociaza cu slabirea auzului, cu durerile de urechi.

Un colon intoxicat poate fi cauza durerilor carora nu le gasim cauza!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Toxinele se acumuleaza in colon si cauzeaza boli. Afla ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru

Lasă un răspuns