Cum puteti scapa de toxinele din plamani0 Comments

Publicat in:
Etichete: amestec, apa, frigider, fumat, ghimbir vas, plamani, solutie, toxine

Fumatul poate aduce probleme plamanilor celor care exagereaza in consumul zilnic al tigarilor. Totusi, desi poate ca demarezi in forta dimineata fumand o tigara sau iti place sa mergi la un suc cu amicii si sa fumezi din nou, exista si solutii de a-ti curata, periodic, plamanii de depozitele de chimicale pe care tigarile le aseaza acolo.

Expertii citati de portalul Health24.com spun ca exista o solutie naturala care poate fi preparata in asa fel incat sa te ajute sa elimini pe cale naturala toxinele acumulate.

Remediu detoxifiere plamani

Remediu detoxifiere plamani

In acest sens, ai avea nevoie de patru plicuri de ceai de menta, doua plicuri de ceai de salvie, aproximativ 800 de ml de apa, o ceapa de marime medie, doua lingurite de praf de ghimbir, o lingurita de praf de scortisoara, precum si de circa 100 de grame de miere poliflora.

Remediu detoxifiere plamani – Mod de preparare

Ca si mod de preparare, trebuie sa va ingrijiti sa puneti intr-un vas apa, ceaiurile, ghimbirul si ceapa spalata si necuratata de coaja.

Incercati sa amestecati putin si sa puneti la foc mic amestecul cu toate ingredientele. Este bine sa lasati sa fiarba pana cand observati ca apa a scazut destul de mult. In plus, aveti mare grija ca vasul sa fie gradat, deoarece este necesar sa opriti focul atunci cand au ramas aproximativ 200 de ml de lichid.

Lasati acest amestec sa se raceasca complet, iar dupa ce s-a racit, amestecati lichidul rezultat cu mierea si scortisoara si amestecati bine pana cand veti obtine un amestec omogen.

Acest amestec se va pastra la racoare, la frigider, spun specialistii citati de Health24.com. Este indicat sa consumati cate o lingura dupa fiecare masa, dar nu mai mult de 3-4 ori pe zi, mai ales cand nevoia de a fuma este cea mai mare.

Acest amestec va poate face sa va lasati de fumat, intrucat ceaiul de menta si salvie produc aversiune si intoleranta fata de tutun, fiind eficiente si in combaterea tulburarilor care apar la persoanele care renunta la fumat cum ar fi anumite stari de neliniste, agitatie, frustrare.

Trebuie spus ca si ghimbirul ajuta la eliminarea mucusului din plamani, iar ceapa are proprietati anticancerigene precum si de combatare a aparitiei bolilor respiratorii.

In plus, mierea si scortisoara au puternice proprietati antibacteriene, putand preveni aparitia bolilor de inima.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum puteti scapa de toxinele din plamani

Lasă un răspuns