TOP 3 greseli intr-o dieta de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, erori, greseli, kilograme, sfaturi, slabire

Prin definitie, o dieta este un regim alimentar bine stabilit ce trebuie urmat cu mare atentie, acesta poate sa ne ajute sa slabim, sa ne detoxifiem corpul sau sa ne mentinem greutatea constanta. Daca o dieta nu este urmata cum trebuie aceasta poate sa fie mai periculoasa decat credem noi si in loc sa avem beneficii, cum ar fi si firesc, apar doar nemultumiri. Astfel, din cauza ca interpretam gresit ceea ce citim, putem urma dieta gresit fara sa ne dam seama, crezand in tot acest timp ca procedam corect.

Iata TOP 3 greseli pe care majoritatea persoanelor care vor sa slabeasca le fac.

Greseli in dieta

Greseli in dieta

Infometarea prea drastica

Multe persoane cred ca pot sa slabeasca mai mult cu atat cat se infometeaza mai tare, lucru ce este total gresit din mai multe puncte de vedere. In cazul de fata, in cazul infometarii drastice, corpul nefiind alimentat cu substantele necesare prin alimentatia care i se ofera este nevoit sa apeleze la rezervele avute, iar in cazul in care socul este foarte mare acesta slabeste din masa musculara in loc sa consume din masa adipoasa. Acelasi simptom poate exista si in cazul unei monodiete sau a unui regim ce interzice alimente obligatorii pentru o buna functionare a corpului.

Reducerea numarului de mese

Un alt lucru total gresit este sa sari peste o masa sau chiar mai multe. Alimentatia corecta inseamna sa avem 3 mese principale zilnic plus 2 gustari facultative. In cazul in care se sare peste o masa (in special micul dejun sau cina), organismul isi va face automat mici rezerve de substante nutritive astfel incat chiar ne putem ingrasa.

Inlocuirea dietei cu medicamente de slabit

Multe femei nu au rabdare si isi doresc ca rezultatele sa apara peste noapte si fie abandoneaza dieta fie o inlocuiesc cu alta mult prea drastica sau cu diferite medicamente de slabit. Majoritatea medicamentelor de slabit existente in Romania sunt suplimente alimentare si nu inlocuiesc alimentatia echilibrata sau miscarea fizica in ciuda promisiunilor producatorilor. Astfel nu apelati la diferite capsule de slabit sperand ca o sa slabiti numai cu ajutorul lor, tot este necesar de o alimentatie adecvata si miscare fizica.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

TOP 3 greseli intr-o dieta de slabit

Lasă un răspuns