Dieta cu fructe de mare de la Laurette Atindehou0 Comments

Publicat in:
Etichete: cure de slabit, diete, diete de slabire, fructe de mare, in ce consta, program, regim, vedete

Laurette Atindehou concureaza la titlul de cea mai sexy mulatra din Romania. Emancipata, savureaza fructele de mare, insa are nostalgia mancarii traditionale facute de bunica ei la tara, undeva in judetul Braila.

Multa vreme Laurette Atindehou, care masoara 1.78 m, a avut o greutate de 66 de kilograme. In cateva luni aceasta a slabit, ajungand la 57 de kilograme iar acum se mentine fara probleme.

Dieta cu fructe de mare

Dieta cu fructe de mare

“Nu-mi pot imagina mancarea fara paine, care pe mine nu ma ingrasa! La fel nu-mi pot imagine cum sa incep o dimineata fara sa rontai un morcov crud. Uneori il fac suc si il amestec cu suc de mere.” Vedeta se declara o impatimita a fructelor si legumelor naturale. ”Strugurii – ca la bunica mea la tara, curati, fara chimicale! Imi mai plac prunele si merele, ardeiul gras rosu, rosiile cherry si vinetele, in special cele facute la gratar si pregatite cu otet balsamic.”

Daca din copilarie isi aminteste cu drag gustul preparatelor de la bunica ei – ciorba cu taitei de casa dreasa cu bors, pui la ceaun cu mujdei, ciorba de fasole cu prune acre – acum favoritele lui Laurette Atindehou sunt fructele de mare, in special scoicile numite vengole, preparate cu sos rosu, dar si pestele. Din cand in cand, la o cina romantica, Laurette bea si un pahar de vin rosu.

Dieta cu fructe de mare

Dieta cu fructe de mare presupune consumul a doar 1200 calorii pe zi, provenite in cea mai mare parte din fructe si legume, apoi din cereale integrale, fructe de mare si grasimi sanatoase.

Fructele de mare au mai putin colesterol decat vita sau carnea de pui, iar majoritatea pestilor contin acizi grasi omega-3, recomandati pentru o inima sanatoasa.

Pentru a-ti imbunatati starea de sanatate, nici nu trebuie sa slabesti mult – cercetarile arata ca pierderea a 5-10% din greutatea totala reduce riscul de diabet, de boli de inima, hipertensiune arteriala sau infarct. O dieta bazata pe proteine provenite din fructe de mare poate ajuta in acest sens.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu fructe de mare de la Laurette Atindehou

Lasă un răspuns