Tulburarea hipersexuala – boala mentala0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiune, boala psihica, cercetare, expert, psihiatrie, sexual

Savantii din cadrul Universitatii din California, SUA, au efectuat o cercetare in urma careia au stabilit mai multe criterii pe baza carora poate fi definita „tulburarea hipersexuala” ca si afectiune psihica.

Psihologii vorbesc despre faptul ca aceasta boala mentala poate avea drept simptome fanteziile sexuale si dorintele arzatoare, in cazul in care comportamentul dureaza mai mult de o jumatate de an, cand nu sunt provocate de consumul de substante specifice.

Tulburarea hipersexuala

Tulburarea hipersexuala

Persoanele care au fost diagnosticate cu dependenta de sex este necesar sa prezinte o activitate sexuala ca si un fel de raspuns la anumite stari depresive. Studiul a fost coordonat de expertul american Rory Reid si a analizat comportamentul a circa 200 de pacienti din mai multe clinici de psihiatrie.

3 din 10 intervievati au luat o boala cu transmitere sexuala ca urmare a afectiunii de care sufera

Oamenii erau internati pentru dependenta de sex sau pentru ca sufereau de stari depresive sau anxietate. In acest mod, oamenii de stiinta au aflat ca circa 2 din 10 intervievati au ramas fara job, 39% au finalizat o relatie, 3 din 10 au luat o boala cu transmitere sexuala si 78% au avut contacte sexuale sanatoase.

Expertii sustin ca si printre artistii de renume se afla cateva persoane recunoscute ca fiind dependente de sex, care au si acceptat de fapt tratamentul necesar. Jucatorul de golf Tiger Woods, actorii Russel Brand si David Duchovny sunt doar cateva nume cunoscute.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Tulburarea hipersexuala – boala mentala

Lasă un răspuns