Tratarea suferintelor emotionale – Descoperire0 Comments

Publicat in:
Etichete: descoperire, dureri, emotie, emotii, emotionale, medicament, paracetamol, respingere, savanti, studiu, SUA, suferinte

Oamenii de stiinta de la Univeristatea din California, SUA, au efectuat un studiu si au tras concluzia ca dragostea chiar provoaca dureri fizice. Expertii americani sustin ca au aflat ca un medicament banal, cum este paracetamolul, poate fi folosit pentru tratarea acestor probleme de tip emotional.

Suferinte emotionale

Suferinte emotionale

Expertii au ajuns la aceste concluzii in urma unui studiu care a indicat faptul ca suferintele emotionale sunt procesate in aceeasi zona a creierului similar ca si cele fizice.

Savantii din SUA mai spun ca suferinta pe care o resimte o persoana dupa o despartire poate sa raspunda eficient la actiunea analgezicelor.

Paracetamolul diminueaza constant intensitatea durerii

Cei care au acceptat sa ia parte la aceasta cercetare si au fost pusi de catre specialistii universitatii in cauza sa ia cate 2 pastile de paracetamol pe zi au inregistrat o diminuare constanta a nivelului intensitatii sentimentului de durere, care a fost provocat de respingerea din partea iubitului sau iubitei.

Cu toate acestea, expertii americani au anuntat ca nu recomanda consumul de analgezice dupa o experienta care a lasat urme, precum separarea de partener.

Acestia sustin ca durerea emotionala reprezinta un raspuns al corpului uman prin care ni se spune ca nu trebuie sa repetam experienta care a provocat-o.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratarea suferintelor emotionale – Descoperire

Lasă un răspuns