De ce sunt mai nervoase femeile0 Comments

Publicat in:
Etichete: barbati, depresiv, femei, stare de spirit, stduiu

Femeile sunt nervoase cel putin zece zile pe parcursul unui an intreg din cauza dietelor, a sotilor care le fac probleme, a depresiilor si a unor probleme la job. In acelasi timp, barbatii considera ca partenerele sunt nervoase mai des, iar aceasta stare tine pana la opt ore pe saptamana, potrivit unui sondaj de opinie.

Circa 60% dintre femeile care au luat parte la acest studiu au afirmat ca sunt de acord cu afirmatia ca sunt mai instabile in privinta starii de spirit spre comparatie cu barbatii.

Femeile sunt mai nervoase

Femeile sunt mai nervoase

Aproximativ una din sapte femei a declarat ca o stare de spirit proasta dureaza mai mult in cazul persoanelor de sex feminin fata de starea de bine.

Circa 68% dintre barbati au admis ca prefera sa se retraga in momentul cand partenerele lor au o stare mai proasta si numai 15% au precizat ca au o discutie cu partenera lor si ii solcita acesteia sa isi revina. Potrivit psihoterapeutului Sally Brown, starile de spirit reprezinta un adevarat barometru al starii de sanatate.

Studiul mai arata faptul ca barbatii si femeile sunt susceptibili instalarii unor stari de spirit proaste in anumite momente. Expertii care au luat parte la cercetare afirma ca este interesant cum se comporta cele doua sexe.

Femeile duc lipsa de timp petrecut doar cu ele insele, in timp ce barbatii se bazeaza pe partenerele lor pentru a fi ajutati sa depaseasca situatiile neplacute. Mai mult, circa 2 din 10 respondenti au afirmat ca schimbarile dese ale starii de spirit le afecteaza relatia.

22% dintre femei spun ca miscarea fizica combate starile depresive

Provocarile din fiecare zi le determina pe reprezentantele sexului frumos sa treaca repede de la o stare de spirit la alta.

Potrivit specialistilor, trebuie sa se tina cont si de factorii hormonali, pentru ca in cazul femeilor hormonii au un impact mai mare asupra starii sufletesti. „Trebuie sa ne inconjuram de oameni cu o stare de spirit pozitiva, care pot juca rolul unui antidot asupra noastra. Deseori, exista solutii simple care ajuta la ridicarea moralului, potrivit afirmatiilor a peste 50% dintre respondenti, care au declarat ca o simpla baie calda ii poate calma si ii poate face sa se simta mai bine”, a mai spus terapeutul.

Studiul mentionat a fost efectuat pe un esantion de o mie de femei si o mie de barbati. Acesta a indicat faptul ca 25% dintre femei au apreciat ca partenerul este deseori cauza starii de spirit negative.

O mare parte a femeilor chestionate a declarat ca a avea cateva ore numai pentru ele insele este suficient pentru a avea o stare de spirit pozitiva, in timp ce una din cinci femei a afirmat ca ajutorul necesar vine din partea copiilor.

22% dintre femei spun ca fitness-ul este folositor in aceasta problema, una din zece apeleaza la ciocolata ca solutie, iar o cincime a afrimat ca shopping-ul ajuta in aceasta directie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce sunt mai nervoase femeile

Lasă un răspuns