Tratamentul naturist al chisturilor la sani0 Comments

Publicat in:
Etichete: chist, chisturi, chisturi benigne, masaj, medici, naturist, san, sani, Tratament

Reprezentantele sexului frumos care au varsta cuprinsa intre 25 – 45 de ani sunt cele mai expuse formarii chisturilor. Expertii sustin ca acest aspect se petrece ca urmare a transformarilor hormonale care sunt produse de sarcina, menstruatie sau apropierea menopauzei.

Potrivit medicilor, deseori, mastoza fibrochistica reprezinta o afectiune fara gravitate, circa una din zece femei avand chisturi la sani.

Chisturi la sani - tratament naturist

Chisturi la sani - tratament naturist

Specialistii sustin ca la femei, chisturile apar cand glandele producatoare de lapte se largesc. In cazul in care veti simti ca apar unul sau mai multi noduli, ca niste boabe de orez si care se misca, nefiind atasate de tesutul din jur, devind dureroase inainte de menstruatie, atunci probabil suferiti de mastoza fibrochistica.

Tratamentele naturiste pentru chisturi benigne la sani

Puteti sa faceti in acest sens o infuzie din aproximativ 250 ml. apa clocotita si sa utilizati o lingurita cu varf din amestec de 40 g. galbenele, 40 g. coada soricelului, 40 g. coada calului, 30 g. salvie, 30 g. urzica vie, 20 g. troscot si 20 g. naprasnic plus o lingurita de bitter suedez; se beau 4 cani pe zi in inghitituri rare.

De asemenea, puteti apela in aceasta situatie la o ceasca pe zi din infuzie rece din cretisoara si urzica vie. Este recomandata si folosirea unui litru de ceai pe zi de sanzaiene in amestec cu coada soricelului si urzica vie.

Pentru uz extern, expertii in fitoterapie recomanda frectionarea sanilor cu probleme cu unguent de galbenele. In plus, mai puteti folosi cataplasme pe sanul cu probleme cu frunze de patlagina. De asemenea, se pot face bai la sani timp de 10 minute cu ceai din galbenele, coada soricelului si cretisoara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratamentul naturist al chisturilor la sani

Lasă un răspuns