Ce fel de ingrediente din bautura Coca-Cola ar putea provoca dependenta?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: arome, bautura, carbogazos, coca cola, dependenta, elvetia, ingrediente, suuces

Jurnalistul Michael Moss, castigator al premiului Pulitzer, sustine ca a aflat ce sta in spatele formulei secrete a bauturii carbogazoase Coca-Cola care a inregistrat cel mai mare succes la nivel mondial.

Ingrediente coca cola

Ingrediente coca cola

Ziaristul spune ca gustul irezistibil al sucului este compus din aroma de vanilie bine proportionata, plante citrice si condimente speciale precum scortisoara sau nucsoara. De pilda, zaharul, acidul fosforic si dioxidul de carbon sunt doar o parte din ingredientele ce compun gustul unic al bauturii, potrivit jurnalistului.

Inovatiile din domeniul biochimiei si studiile riguroase efectuate de cercetatori in domeniul alimentatiei au condus Coca-Cola catre o combinatie perfecta.

Spre surprinderea consumatorilor acestei bauturi acidulate, bulele carbogazoase din Coca-Cola reprezinta unul dintre avantajele pe care bautura le are, generand un soi de dependenta pentru cei care o consuma, sustine jurnalistul dupa mai multe cercetari.

Aspectul diferit al bauturii Coca-Cola consta intr-o combinatie de arome si gusturi

In mod aparent, jurnalistul spune ca firma Coca-Cola a apelat la ajutorul unei companii din Elvetia care a ajutat-o la identificarea ingredientelor si legaturilor chimice care au dus la formarea gustului irezistibil pe care il are bautura in prezent.

Aspectul diferit al bauturii Coca-Cola consta intr-o combinatie perfecta de arome si gusturi, potrivit lui Jeffrey Dunn, fost sef operational în cadrul Coca Cola pentru regiunea America de Nord.

„Ne-au spus ca ceea ce este fascinant despre Cola in comparatie cu alte bauturi carbogazoase consta in echilibrul aproape perfect al gustului”, a declarat Jeffrey Dunn pentru Michael Moss.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce fel de ingrediente din bautura Coca-Cola ar putea provoca dependenta?

Un comentariu

  1. Sile

    Mie, articolul asta imi duhneste tare de tot a reclama. Unde sunt efectele negative ale consumului de Coca-Cola? OK, articolul spune de ce ne place, dar nu spune si ce s-ar intampla daca am consuma-o in exces. Sper ca cititorii acestei reviste sunt interesati de sanatatea lor si, in consecinta, sunt si informati in ceea ce priveste efectele nocive ale acestei bauturi.

Lasă un răspuns